Ο Justin Bieber αλλά και άλλοι καλλιτέχνες παλαιότερα έχουν διαγνωστεί με τη νόσο Lyme | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Justin Bieber αλλά και άλλοι καλλιτέχνες παλαιότερα έχουν διαγνωστεί με τη νόσο Lyme

Ο Justin Bieber συγκλονίζει μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.
Ο Justin Bieber συγκλονίζει μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

«Αν και αρκετοί άνθρωποι συνέχιζαν να λένε πως “ο Justin Bieber φαίνεται χάλια, κάνει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη” κ.λπ. δεν συνειδητοποίησαν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με την νόσο του Lyme. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχω σοβαρό ιστορικό χρόνιας λοιμώδους μονοπυρήνωσης που επέδρασε στο δέρμα μου, στην εγκεφαλική μου λειτουργία, στην ενέργεια και στην υγεία μου γενικά.
Αυτά τα πράγματα θα εξηγηθούν περαιτέρω σε μία σειρά ντοκιμαντέρ που θα ανεβάσω σύντομα στο YouTube. Να ξέρετε ότι έδωσα μάχη και το ξεπερνώ. Ήταν δυο δύσκολα χρόνια αλλά η σωστή φαρμακευτική αγωγή με βοηθά να αντιμετωπίσω την μέχρι τώρα ανίατη ασθένεια και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ», έγραψε στο instagram του.
Η Νόσος του Lyme είναι η πιο κοινή λοιμώδης ασθένεια που μεταδίδεται με τα τσιμπούρια σε Ευρώπη και Νότια Αμερική. Η λοίμωξη είναι πιο πιθανή σε δασώδεις περιοχές ή σε ακαλλιέργητα χωράφια όπου ζουν ποντίκια και ζώα όπως το ελάφι. Σύμφωνα με το πληροφοριακό δελτίο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη Νόσο του Lyme, τόσο τα ενήλικα τσιμπούρια όσο και οι νύμφες του γένους Ixodes μπορεί να είναι φορείς της βορρελίωσης. Οι περισσότερες λοιμώξεις σε ανθρώπους είναι αποτέλεσμα τσιμπήματος από νύμφη.
Το 2002 παρασκευάστηκε στην Αμερική εμβόλιο ενάντια στη Νόσο του Lyme, όμως αργότερα αποσύρθηκε λόγω ανησυχιών για τις παρενέργειές του.

Παλαιότερα είχε γίνει γνωστό ότι από την νόσο Lyme πάσχει η μαμά των Χαντίντ, Γιολάντα και η  τραγουδίστρια Avril Lavigne η οποία ανακοίνωσε την αιτία απόσυρσής της από την δημοσιότητα.


Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων