Θρίαμβος για την Μαρία Σάκκαρη (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θρίαμβος για την Μαρία Σάκκαρη (video)

    Θρίαμβος της Μαρία Σάκκαρη, η οποία νίκησε 6-4, 6-4 την 24χρονη Αμερικανίδα, Μάντισον Κις (Νο 11), μετά από μία ώρα και 15 λεπτά και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της, στον 4ο γύρο του Australian Open, αλλά και ενός Major τουρνουά. 
 
    Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αγωνιστεί στον τρίτο γύρο και των τεσσάρων Grand Slam, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει ποτέ να προκριθεί στον 4ο γύρο ενός Major τουρνουά.
 
    Σε όλη την διάρκεια  του αγώνα η Σάκκαρη είχε την συμπαράσταση εκατοντάδων Ελλήνων φιλάθλων που είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη Margaret Court Arena.
    «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να προκριθώ στον 4ο γύρο ενός Grand Slam. Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμένα. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήρθαν εδώ. Όχι μόνο τους Έλληνες, όσους ήρθαν και με υποστήριξαν», είπε η Σάκκαρη μετά τον αγώνα. «Με την Κβίτοβα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ματς. Έχουμε παίξει μερικές φορές. Θέλω να διασκεδάσω σήμερα τη νίκη μου και θα σκεφτώ αργότερα αυτό το ματς».


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων