Η εξέλιξη της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού, σήμερα, με μια ματιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η εξέλιξη της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού, σήμερα, με μια ματιά

Ο κοροναϊός έχει κάνει πλέον την εμφάνισή του σε αρκετές χώρες του κόσμου, ξεπερνώντας κατά πολύ τα σύνορα της πόλης Γουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβριο.

Μέσα σε μόλις 5 ημέρες τα θύματα υπερδιπλασιάστηκαν, παγκοσμίως!


Τιτάνια μάχη δίνουν το τελευταίο διάστημα υπηρεσίες υγείας, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο για να περιορίσουν την εξάπλωση του νέου κοροναϊού, να κατανοήσουν καλύτερα τη μυστηριώδη αυτή πνευμονία και να την αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά.


Ο κοροναϊός έχει κάνει πλέον την εμφάνισή του σε αρκετές χώρες του κόσμου, ξεπερνώντας κατά πολύ τα σύνορα της πόλης Γουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβριο.

Σήμερα 8/2/20 τα κρούσματα είναι 34.796 και οι θάνατοι 723
Ο απολογισμός των νεκρών από την επιδημία πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός ανέρχεται σε 723 ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην ηπειρωτική Κίνα, καθώς ακόμη 86 ασθενείς υπέκυψαν, ανακοίνωσε η εθνική επιτροπή υγείας σήμερα Σάββατο.
Στην επαρχία Χουμπέι, την εστία της επιδημίας καταγράφησαν επιπλέον 81 θάνατοι, εκ των οποίων 67 στην πόλη Ουχάν.

Σε όλη την ηπειρωτική Κίνα, καταγράφησαν χθες επιπλέον 3.399 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του 2019-nCoV, αυξάνοντας σε πάνω από 34.478 το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα.


Χθες 7/2/20 τα κρούσματα είναι 31.377 και οι θάνατοι 638



στις 2/2/20 ήταν 14.628 και οι θάνατοι 305


Ο Μάικ Ράιαν, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ, είπε ότι παρατηρείται σταθερή αύξηση των κρουσμάτων στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, που είναι στο επίκεντρο της επιδημίας. Ωστόσο, δεν παρατηρείται παρόμοια αύξηση στις άλλες επαρχίες.
Οι περιορισμοί γίνονται ολοένα και πιο αυστηροί διεθνώς
Τα μέτρα περιορισμού εναντίον της επιδημίας της ιογενούς πνευμονίας εντάθηκαν  σε όλο τον κόσμο και δύο κρουαζιερόπλοια εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα καθώς η Κίνα προσπαθεί να αναπληρώσει την ολοφάνερη έλλειψη νοσοκομειακών κλινών.

Δείτε live την εξέλιξη του κοροναϊού εδώ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων