Έκλεισε ένα από τα καινούργια νοσοκομεία στην Ουχάν λόγω της μείωσης των κρουσμάτων στην Κίνα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έκλεισε ένα από τα καινούργια νοσοκομεία στην Ουχάν λόγω της μείωσης των κρουσμάτων στην Κίνα

Κλειστό είναι πλέον ένα από τα νοσοκομεία που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ στην Ουχάν για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.
Κλειστό είναι πλέον ένα από τα νοσοκομεία που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ στην Ουχάν για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.


Σύμφωνα με το κρατικό κινεζικό δίκτυο CCTV, τα τελευταία κρούσματα που νοσηλεύονταν πήραν εξιτήριο, με την απόφαση για κλείσιμο να σχετίζεται και με τη ραγδαία μείωση των κρουσμάτων στην επαρχία Χουμπέι.

Συνολικά στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν χθες 202 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα, ο χαμηλότερος αριθμός από τις 22 Ιανουαρίου.


Στην Ουχάν είχαν ανεγερθεί 16 προσωρινά νοσοκομεία με 13.000 κλίνες, στα οποία μέχρι στιγμής έχουν νοσηλευθεί 12.000 άνθρωποι. Ο συνολικός αριθμός των κλινών στα νοσοκομεία της κινεζικής πόλης ανήλθε σε 23.000 από 5.000 που ήταν πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων