Τρία προϊόντα που χρησιμοποιούνται ως αντισηπτικά αποσύρει ο ΕΟΦ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τρία προϊόντα που χρησιμοποιούνται ως αντισηπτικά αποσύρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) απαγορεύει την διακίνηση και διάθεση τριών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ως αντισηπτικά.
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) απαγορεύει την διακίνηση και διάθεση τριών προϊόντων που χρησιμοποιούνται ως αντισηπτικά.


Πρόκειται για τα: «Erythroforte Alcohol άοσμο», «Erythroforte Alcohol με αιθέριο έλαιο φαρμακευτικού πεύκου», και «Alcohol με αιθέριο έλαιο λεβάντας».
Απαγορεύεται η διακίνηση και η πώλησή τους  διότι διατίθενται ως βιοκτόνα, χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), αποφάσισε ο Οργανισμός.
Η παρούσα απόφαση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία Δουρίδας Γεώργιος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των προϊόντων και να τα αποσύρει από την αγορά άμεσα, αναφέρει ο ΕΟΦ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων