Επίσκεψη Γ. Πατούλη στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγ. Σοφία” με αφορμή την εγκατάσταση του νέου μαγνητικού τομογράφου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επίσκεψη Γ. Πατούλη στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγ. Σοφία” με αφορμή την εγκατάσταση του νέου μαγνητικού τομογράφου

«Στις προτεραιότητές μας η θωράκιση της υγείας των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.
«Στις προτεραιότητές μας η θωράκιση της υγείας των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να συμβάλλει μέσω ΕΣΠΑ στην προσπάθεια αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού», επισήμανε ο  περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στη διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», το οποίο επισκέφθηκε με αφορμή την εγκατάσταση του νέου μαγνητικού τομογράφου, ο οποίος εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση ύψους 816.850 ευρώ της Περιφέρειας.
Επιπλέον, ο κ. Πατούλης ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια θα προβεί άμεσα και στην προμήθεια ενός νέου σύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου για το αιμοδυναμικό τμήμα του νοσοκομείου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε από τον διοικητή των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» Εμ. Παπασάββα και τη διευθύντρια της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής καθηγήτρια  Χ.  Κανακά-Gantenbein για το έργο του Νοσοκομείου, τις ελλείψεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και την πρότυπη οργάνωση του αυτοματοποιημένου συστήματος διαχείρισης φαρμάκων.
Ο κ. Παπασάββας, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει και χαρακτήρισε «ζωτικής σημασίας» για το Νοσοκομείο, την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Επίσης, ζήτησε από τον περιφερειάρχη να συμβάλει και στην προσπάθεια εξασφάλισης αυτοματοποιημένων συστημάτων διαχείρισης φαρμάκων για το σύνολο των κλινικών του νοσοκομείου.
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης διαβεβαίωσε για τη μέριμνα και τη συμβολή της Περιφέρειας στον τομέα της θωράκισης της υγείας των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών και συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό για το έργο τους. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων