Προσοχή! Αποσύρονται από την αγορά γυαλιά πρεσβυωπίας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσοχή! Αποσύρονται από την αγορά γυαλιά πρεσβυωπίας

ο ΕΟΦ προειδοποιεί τον κόσμο αν έχει αγοράσει την παρακάτω μάρκα γυαλιών πρεσβυωπίας να σταματήσει να τα φοράει
Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του, ο ΕΟΦ προειδοποιεί τον κόσμο αν έχει αγοράσει την παρακάτω μάρκα γυαλιών πρεσβυωπίας να σταματήσει να τα φοράει και να τα πετάξει άμεσα!



Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των γυαλιών πρεσβυωπίας Frog Optical, δεδομένου ότι το προϊόν κυκλοφορεί κατά παράβαση του άρθρου 14 της υπ΄αριθμ ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ.130648/30-9-2009 περί υποχρέωσης εγγραφής στο μητρώο των κατασκευαστών για τη θέση στην αγορά ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.
Η εταιρεία PHARMAWAY- Γεώργιος Ραμμογιαννόπουλος, ως OBL-κατασκευαστής των προϊόντων οφείλει να παύσει άμεσα τη διάθεση του εν λόγω προϊόντος στην ελληνική αγορά μέχρις ότου γίνει η εγγραφή σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο.
Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων