Κούβελας: Συγκλονιστικά πολλά από αυτά που λέει για την πανδημία. Tεράστιο λάθος το lockdown | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κούβελας: Συγκλονιστικά πολλά από αυτά που λέει για την πανδημία. Tεράστιο λάθος το lockdown

Για την ιδανική αντιμετώπιση, κατά την άποψή του, της πανδημίας του κοροναϊού αλλά και την επικινδυνότητα ή όχι του νέου ιού μίλησε στον Focus FM ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ.
Καθηγητής Κούβελας: Για την ιδανική αντιμετώπιση, κατά την άποψή του, της πανδημίας του κοροναϊού αλλά και την επικινδυνότητα ή όχι του νέου ιού μίλησε στον Focus FM ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ.
Αναφορικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κούβελα, το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν λίγοι μαθητές σε κάθε τάξη, ενώ δήλωσε δικαιωμένος και για το εμβόλιο, το οποίο είχε υποστηρίξει πως αποκλείεται να είναι έτοιμο τέλος Δεκεμβρίου όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Θα χρειαστεί ένας με δύο χρόνια ακόμα», τόνισε.
Ο κ. Κούβελας χαρακτήρισε τεράστιο λάθος το lockdown.
Ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ έκανε λόγο για πλασματικό αριθμό κρουσμάτων ενώ υπογράμμισε πως οι θάνατοι με κοροναϊό δεν παρουσιάζουν καμία αύξηση.
«Αν πάρουμε τα νούμερα του Μαρτίου και τώρα ή τώρα είμαστε τρελοί ή τότε. Τότε όποιος προσβάλλονταν ήταν διασωληνωμένος, τώρα ο ιός πετάει χαρταετό;», διερωτήθηκε.
«Στα ίδια επίπεδα με όσους πεθαίνουν από γρίπη θα είναι τα θύματα από κοροναϊό», προέβλεψε.
Φέτος πεθαίνουν λιγότεροι από πέρσι (σ.σ. από εποχική γρίπη), «ή μας έσωσε ο κοροναϊός ή τα μέτρα», σημείωσε ο κ. Κούβελας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων