Ποιες είναι οι περιοχές της χώρας που είναι λίγο πριν το lockdown | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ποιες είναι οι περιοχές της χώρας που είναι λίγο πριν το lockdown

Στον πορτοκαλί συνεγερμό και σε αυξημένη επιτήρηση βρίσκονται 14 περιοχές της χώρας

medlabnews.gr iatrikanea

 Αποκαλυπτικός είναι ο χάρτης του ΕΟΔΥ για τα επίπεδα συναγερμού εξάπλωσης του κορονοϊου, ανα περιφέρεια. Στον πορτοκαλί συνεγερμό και σε αυξημένη επιτήρηση βρίσκονται 14 περιοχές της χώρας ενώ η Κοζάνη έχει μπει ήδη στο κόκκινο επίπεδο συναγερμού.

Σε αυξημένη επιδημιολογική επιτήρηση και σε «πορτοκαλί» συναγερμό βρίσκονται Αττική, Ιωάννινα, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, η Σαντορίνη, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέα-Κύθνος, Λέσβος, Μύκονος, Τρίκαλα, Σάμος και Πέλλα.

Τα Ιωάννινα σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά βρίσκονται στο κατώφλι του μέγιστου επιπέδου συναγερμού, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξητική τάση αν δεν ανακοπεί θα οδηγήσει με μεγάλη ταχύτητα στο επόμενο lockdown περιφέρειας μετά την Κοζάνη

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων τα άτομα με ενεργή λοίμωξη COVID-19 έχουν ξεπεράσει τα 221, ενώ άλλα 190 άτομα βρίσκονται σε απομόνωση κατ’ οίκον και 26 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Οι πέντε γειτονιές της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα

Φωτιά τα κρούσματα σήμερα στην Αττική, καθώς σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση 19/10, καταγράφηκαν 175 νέες μολύνσεις, τα περισσότερα εδώ και αρκετό καιρό στο σύνολο των καταγεγραμένων κρουσμάτων.

Oι γειτονιές της Αττικής με τα περισσότερα κρούσματα

Oι περιοχές της Αττικής, που είναι περισσότερο επιβαρυμένες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι, η περιοχή του Συντάγματος, το Περιστέρι και ο Πειραιάς.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων