Πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί., στο Ηράκλειο. Συνελήφθη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πυροβόλησε και σκότωσε σκυλί., στο Ηράκλειο. Συνελήφθη

Συνελήφθη, χθες το πρωί ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και για παραβάσεις περί όπλων.

 medlabnews.gr iatrikanea

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και για παραβάσεις περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα σκυλί. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του, καθώς και σε Ι.Χ.Φ ιδιοκτησίας του κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα μαχαίρι. Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήματα Φαιστού, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κτηνοτρόφος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον σκύλο επειδή παρενοχλούσε το κοπάδι του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων