ΠΟΕΔΗΝ: Άλλος ένας γιατρός του ΑΧΕΠΑ νόσησε με κοροναϊό ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό του. Δείτε τι λένε ειδικοι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΟΕΔΗΝ: Άλλος ένας γιατρός του ΑΧΕΠΑ νόσησε με κοροναϊό ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό του. Δείτε τι λένε ειδικοι

Ακόμα ένας γιατρός στο ΑΧΕΠΑ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, αφού έκανε το εμβόλιο.

medlabnews.gr iatrikanea  

Έντονα συμπτώματα με βήχα και πυρετό - Δεν φταίει το εμβόλιο λέει «ειδικός»

Ακόμα ένας γιατρός στο ΑΧΕΠΑ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, αφού έκανε το εμβόλιο. Πριν λίγες ημέρες στο ίδιο νοσοκομείο είχαν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό κι άλλοι γιατροί, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εμβολιαστεί.

Το θέμα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέροντας ότι ο 35χρονος γιατρός «νόσησε από κοροναϊό με έντονα συμπτώματα 15 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση του εμβολίου».

Μάλιστα ο κ. Γιαννάκος ισχυρίζεται πως αυτό οφείλεται στο ότι «δεν κτίζεται ανοσία με την πρώτη δόση του εμβολίου» και άρα, με βάση αυτή την εκτίμηση, χρειάζεται και η δεύτερη δόση και ίσως και… τρίτη και τέταρτη ή κάποιο άλλο… εμβόλιο.

«Ο γιατρός παρουσίασε βήχα και πυρετό και μετά την διενέργεια τεστ εντοπίστηκε θετικός την περασμένη Κυριακή. Ο συγκεκριμένος γιατρός, ο οποίος είναι 35 ετών και ειδικευόμενος σε κλινική του ΑΧΕΠΑ, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό 15 μέρες, προτού εμφανίσει συμπτώματα. Γι’ αυτό λέμε σε όλο τον κόσμο ότι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, αυστηρή τήρηση των μέτρων και κανέναν εφησυχασμό, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν και τη δεύτερη δόση του εμβολίου», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Την είδηση επιβεβαίωσε σε μέσο ενημέρωσης και ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σιούλης.

«Ένας συνάδελφος ειδικευόμενος ο οποίος πριν δύο εβδομάδες περίπου εμβολιάστηκε και στην συνέχεια μετά από 2-3 ημέρες εκδήλωσε συμπτώματα. Προφανώς είχε θετικοποιηθεί και δεν το γνώριζε, είχε αρνητικό τεστ και στην συνέχεια εκδήλωσε τα συμπτώματα. Να τονίσω ότι δεν έχει καμία σχέση ο εμβολιασμός με την εκδήλωση της νόσου» είπε ο κ. Σιούλης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων