Σεξουαλικές παρενοχλήσεις: O σταυρός που κουβαλάει ο καθένας δεν παραγράφεται ποτέ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σεξουαλικές παρενοχλήσεις: O σταυρός που κουβαλάει ο καθένας δεν παραγράφεται ποτέ

Για το τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και λεκτική βία στον καλλιτεχνικό χώρο, μίλησ ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

medlabnews.gr iatrikanea 

Για το τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και λεκτική βία στον καλλιτεχνικό χώρο, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

"Θεωρώ απίστευτα χυδαίο και ένδειξη δειλίας το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον ή να τον προωθήσεις" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "αν πιστεύεις ότι είσαι γυναικοκατακτητής στα ίσια".

Ο κ. Μπέζος έβαλε μία άλλη παράμετρο για το ευαίσθητο αυτό θέμα, τονίζοντας ότι "πρέπει να το προσεγγίσουμε από τις δραματικές σχολές. Οι νέοι ηθοποιοί βγαίνουν από εκεί και φοβούνται ακόμη και τον ίσκιο τους. Ωστόσο όλη αυτή η ατμόσφαιρα δεν θα πρέπει να βάλει φρένο στους ανθρώπους που έχουν όνειρα. Δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση, ότι ο χώρος μας είναι κολαστήριο. Αυτά που συμβαίνουν είναι η εξαίρεση".

Τέλος, για το ζήτημα της παραγραφής επισήμανε πως για τον ίδιο δεν θα έπρεπε να υπάρχει παραγραφή. "Ο σταυρός που κουβαλάει ο καθένας δεν παραγράφεται ποτέ" είπε χαρακτηριστικά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων