Σύψας : Συναγερμός στην Αττική που είναι στο κόκκινο. Από Δευτέρα μέτρα σε όλη την Αττική | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σύψας : Συναγερμός στην Αττική που είναι στο κόκκινο. Από Δευτέρα μέτρα σε όλη την Αττική

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα Γυμνάσια και Λύκεια στην Αττική άφησε ο Νίκος Σύψας

medlabnews.gr iatrikanea

Δυστυχώς αυτό που σας μεταφέρουμε από χθές το επιβεβαιώνει ο Ν. Σύψας. Πάμε για σκληρό lockdown, τουλάχιστον στην Αττική. Αν και επειδή η μετάλλαξη όπως έιπε είναι παντού στην Ελλάδα και όπως σήμερα σας αποκαλύψαμε τα εμβόλια δεν την πιάνουν υπάρχει πιθανότητα να επιβληθούν ενιαία μέτρα σε όλη την χώρα.

Το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού βρίσκεται παντού στην Ελλάδα - Πιθανή η επαναφορά του click away

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα Γυμνάσια και Λύκεια στην Αττική άφησε ο Νίκος Σύψας απόψε στον ΣΚΑΙ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των 858 νέων κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ. 

Ο λοιμωξιολόγος επισήμανε ότι  η καταστάση που επικρατεί στην Αττική προκαλεί ανησυχία ενώ σημείωσε ότι είναι πιθανό αν υπάρξει περαιτέρω έξαρση των κρουσμάτων να επανέλθει το click away στην αγορά. 

Αναφερόμενος στο  μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού εκτίμησε ότι βρίσκεται παντού στην Ελλάδα και έκανε γνωστό ότι αύριο θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων προκειμένου να αποκτήσει μια σαφέστερη εικόνα για τη διασπορά του στην κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, στη σύσκεψη αναμένεται να γίνει περαιτέρω ανάλυση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας. Στο επίκεντρο αναμένεται θα βρεθεί η Αττική και η αυξητική τάση που παρουσιάζει στα κρούσματα που προβληματίζει. Παράλληλα αύριο αναμένονται να εξετασθούν αναλυτικά και τα στοιχεία για τις μεταλλάξεις.

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για τα γυμνάσια και λύκεια που είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου. 


Διαβάστε

Είμαστε λίγο πριν από το σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου. Aς προετοιμαζόμαστε

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων