Τα μέτρα σκληρού lockdown θα εφαρμοστούν από αύριο Σάββατο. Εισηγούνται αυστηρότερο lockdown τύπου Μαρτίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τα μέτρα σκληρού lockdown θα εφαρμοστούν από αύριο Σάββατο. Εισηγούνται αυστηρότερο lockdown τύπου Μαρτίου

Προ των πυλών είναι η κυβέρνηση για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για την χώρα.

medlabnews.gr iatrikanea

Προ των πυλών είναι η κυβέρνηση για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για την χώρα. Πιέσεις για εφαρμογή του click away και click in shop από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ δημόσιας υγείας και οικονομίας καλείται για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση, καθώς η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, ανατρέπει κάθε σχεδιασμό.

Με την Αττική στη χειρότερη θέση και με φόβο για ενδεχόμενο τρίτο κύμα που θα δοκιμάσει τις αντοχές των νοσοκομείων, οι εισηγήσεις των επιστημόνων και οι αποφάσεις των Αρχών αναμένονται αύριο.

Αυτές τις ώρες όμως, τα σενάρια που εξετάζονται περιλαμβάνουν από επιστροφή στο click away, έως ακόμη και παράταση του λουκέτου στα γυμνάσια και τα λύκεια.

Μάλιστα, υπάρχουν και φωνές που ζητούν η μέθοδος του click away και του click in shop να εφαρμοστεί ακόμη και από το Σάββατο ή την Κυριακή, για να μην ξαναδούμε σκηνές όπως εκείνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, οι τελικές ανακοινώσεις για το λιανεμπόριο και για το τι θα γίνει τελικά με το άνοιγμα των σχολείων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, μετά την τελική απόφαση που θα λάβει η κυβέρνηση.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ειδικοί εισηγούνται σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου με απαγόρευση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και όχι μόνο 18:00 με 5:00.

Αυτό προκύπτει γιατί οι ΜΕΘ άρχισαν πάλι να γεμίζουν και οι μήνες που ακολουθούν Φεβρουάριος και Μάρτιος θα είναι πάρα πολύ δύσκολοι υγειονομικά (διαβάστε εδώ)

Εμβόλια δεν υπάρχουν και φαίνεται ότι και αυτά που υπάρχουν δεν πιάνουν τις μεταλλάξεις. 


Διαβάστε

Είμαστε λίγο πριν από το σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου. Aς προετοιμαζόμαστε

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων