Πονοκέφαλος στο Ισραήλ : 317 εμβολιασθέντες και με τις δύο δόσεις κόλλησαν κοροναϊό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πονοκέφαλος στο Ισραήλ : 317 εμβολιασθέντες και με τις δύο δόσεις κόλλησαν κοροναϊό

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι 317 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον νέο κοροναϊό

medlabnews.gr iatrikanea

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι 317 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον νέο κοροναϊό παρ΄ ότι είχαν εμβολιαστεί.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν λάβει το εμβόλιο για τον SARS-CoV-2 στο Ισραήλ έχει πλέον ξεπεράσει τα 2,84 εκατομμύρια -ή το 30,5% του πληθυσμού- από την 20ή Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με το υπουργείο.

Μολαταύτα, οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν 4.116 κρούσματα χθες Πέμπτη, με το σύνολο των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στη χώρα να φθάνει τις 624.814.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας αυξήθηκε σε 4.612 νεκρούς, καθώς άλλοι 38 ασθενείς με τον COVID-19 υπέκυψαν, ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση αυξήθηκε σε 1.778 από 1.160 επί συνόλου 1.779 ανθρώπων που έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία. Τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν στα 74.821. Οι ασθενείς που έχει κριθεί ότι ανάρρωσαν είναι 545.381.

Από τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί, περίπου μισό εκατομμύριο έχει λάβει τη δεύτερη δόση του προϊόντος των Pfizer/BioNTech, ενώ χιλιάδες από όσους έχουν λάβει την πρώτη δόση μολύνθηκαν από τον SARS-CoV-2 — στοιχείο που Ισραηλινός επιστήμονας εκτίμησε πως ίσως υποδεικνύει ότι η προστασία μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης μπορεί να μην είναι επαρκής και άμεση.

Το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας ωστόσο υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του επιστήμονα παρερμηνεύτηκαν και ότι θα ήταν πρόωρο και ανακριβές οποιοδήποτε τέτοιο συμπέρασμα, σύμφωνα με το BBC.

 Μήπως είναι η επιβεβαίωση ότι τα σημερινά εμβόλια ΔΕΝ πιάνουν τις μεταλλάξεις του ιού; 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων