Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με την ανακοίνωση του Υπουργείου. «Κατάλαβες Αννούλα;» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με την ανακοίνωση του Υπουργείου. «Κατάλαβες Αννούλα;»

Τα βέλη της εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα προς το Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και προς τον Δημήτρη Λιγνάδη

medlabnews.gr iatrikanea

 Τα βέλη της εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα προς το Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και προς τον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή την είδηση περί παραιτήσεώς του. 

Η Έλενα Ακρίτα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της τόσο για την ανακοίνωση/απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού για τους υπαινιγμούς προς το πρόσωπό της με αφορμή την είδηση περί παραιτήσεως του κ. Λιγνάδη, όσο και με την διάψευση της ίδιας της είδησης από τον Δημήτρη Λιγνάδη.   

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Facebook αναφέρεται το εξής: "Ο Δημητρης Λιγνάδης διαψεύδει την ειδηση. Η Μενδωνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν υπαρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγναδη και συνεπώς δεν "τον παραιτούν" όπως γνωρίζω, θα τού ζητήσω συγγνώμη.

 Αν όμως υπάρχουν και δεν "τον παραιτούν" τότε η πράξη της Μενδωνη είναι μια καθαρά πολιτική επιλογή που θα κριθεί ανάλογα. Επιμένω ότι το ρεπορτάζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο".   

Σε προηγούμενη ανάρτηση, ως απάντηση στην Υπουργό Μενδώνη, η κα Ακρίτα ανεφέρει: Βγάζει μια αόριστη ανακοίνωση η Μενδώνη (ή η Αννούλα η Παναγιωταρέα) όπου σαφώς με φωτογραφίζει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. 

Και φυσικά το ΣΚΑΪ - SKAI σπεύδει να "συντρέξει" την υπουργό χωρίς να κάνει ρεπορταζ για να διαπιστώσει αν ισχυει ή όχι η είδηση. Επειδη είμαι δημοσιογράφος παλαιας κοπής κι αυτά του σουξου μουξου δεν τα γουστάρω - τρεις ερωτησούλες στην υπουργό.  1. Παραιτείται ή δεν παραιτείται ο κ. Λιγνάδης; 

Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την ειδηση ξεκάθαρα κι αφήστε τα μισόλογα.  2. Υπάρχουν καταγγελίες, ναι ή όχι; 3.  Μού αποσαφηνίζετε παρακαλώ την ασάφεια... των σκοπιμοτήτων μου; Είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός, μην τρέχουμε τώρα στα δικαστήρια κι ανήκουμε και σε ευπαθείς ομάδες. Στο μεταξύ εμμένω στο ρεπορταζ μου.  Καταλαβατε υπουργέ;  Κατάλαβες Αννούλα; Που θα μου υπαγορεύσεις πώς θα κάνω τη δουλειά μου;"  

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων