Νίκησε ο Τσιτσιπάς στην Αυστραλία αλλά οι αγώνες αναβλήθηκαν. Δείτε video | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νίκησε ο Τσιτσιπάς στην Αυστραλία αλλά οι αγώνες αναβλήθηκαν. Δείτε video

νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ

medlabnews.gr 

Ο Πατρίκ Μουράτογλου δημοσίευσε ένα VIDEO, μετά τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ, στο οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι το έριξαν στα τραγούδια και στους χορούς με to  “Ντάρι – Ντάρι”  του Πάριου  για να πανηγυρίσουν και να γλεντήσουν με τον τρόπο τους. Όμως η νίκη του δεν ήταν αρκετή.

Όπως είναι γνωστό την ήττα από την Αυστραλία με 2-1 γνώρισε η εθνική Ελλάδας, στην πρεμιέρα της στον 2ο όμιλο του τουρνουά τένις ATP Cup που διεξάγεται στη Μελβούρνη. Η «γαλανόλευκη» μπήκε με το… αριστερό στη διοργάνωση, καθώς ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Αυστραλό Τζον Μίλμαν με 6-2, 6-3, στο πρώτο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά.

Τη… σκυτάλη από τον Περβολαράκη πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντιμετώπισε τον Άλεξ Ντε Μάινορ και επικράτησε με 6-3, 7-5. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ελληνική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 και η νίκη κόντρα στην Αυστραλία κρίθηκε στον αγώνα του διπλού, όπου οι Περβολαράκης και Τσιτσιπάς αντιμετώπισαν τους Τζον Πιρς και Λουκ Σαβίλ. Το δίδυμο από την Αυστραλία επικράτησε με 6-3, 4-6, 10-5 και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη στη «μάχη» με την Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα  επρόκειτο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Πέμπτη κόντρα στην Ισπανία  στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιχνίδι του μονού ο Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετώπιζε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ενώ θα ακολουθούσε  η «μονομαχία» του Στέφανου Τσιτσιπά με τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ. Όμως οι αγώνες αυτοί αναβλήθηκαν λόγω του κρούσματος κορονοϊού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων