Ο Τάσος Ξιαρχό σοκάρει με την ανάρτηση για τον Λιγνάδη που θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Τάσος Ξιαρχό σοκάρει με την ανάρτηση για τον Λιγνάδη που θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις.

Ο ταλαντούχος χορευτής και χορογράφος προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση

medlabnews.gr iatrikanea

Ο ταλαντούχος χορευτής και χορογράφος προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση 

"Είδα πράγματα που τότε έμοιαζαν πονηρά. Τώρα ονομάζονται εγκλήματα - Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδεις, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να κατάλαβω γιατί μου άρεσε η θεα από το μπαλκόνι του"

Πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για επιθέσεις και παρενοχλήσεις, με τα ονόματα που κατηγορούνται να είναι συγκεκριμένα και μάλιστα πολύ γνωστά και καταξιωμένα.

Ένας ένας οι ηθοποιοί που έχουν υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση αρχίζουν και μιλούν, ενώ κάθε μία από τις εξομολογήσεις είναι το ίδιο σοκαριστική.

Αυτή τη φορά, η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό «πάγωσε» τους πάντες. Ο ταλαντούχος χορευτής και χορογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από παράσταση με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη και έγραψε για τη γνωριμία του μαζί του αλλά και το γεγονός ότι καθημερινά, βλέποντας τον αρχίζει να θυμάται διάφορα πράγματα.

«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… Όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι  έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανένα «επόμενο» από κανέναν «επόμενο». Τότε 19 χρονών εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του», έγραψε χαρακτηριστικά.





ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων