Παύλος Χαϊκάλης : Σοκαριστική καταγγελία – «Μου έστελνε ανάρμοστα μηνύματα για 5 χρόνια» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παύλος Χαϊκάλης : Σοκαριστική καταγγελία – «Μου έστελνε ανάρμοστα μηνύματα για 5 χρόνια»

νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη να έρχεται στο φως

 medlabnews.gr iatrikanea

Δεν λέει να κοπάσει η καταιγίδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, με νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη να έρχεται στο φως.

«Δεχόμουν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για περίπου πέντε χρόνια» παρά το γεγονός ότι του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμώ σχέση μαζί του, αποκαλύπτει η καταγγέλουσα.

«Δεχόμουν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για περίπου πέντε χρόνια»

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN, η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι «στη δική μου περίπτωση παρόλο που του είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή της γνωριμίας μας ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, δεχόμουν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για περίπου πέντε χρόνια. Από το 2017 και μετά έχουμε κόψει κάθε επικοινωνία».

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα αναφέρεται και στον λόγο που την οδήγησε στην καταγγελία «Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω είναι για να στηρίξω την Ηλιάνα. Εξοργίστηκα όταν τον άκουσα να δηλώνει ερωτευμένος μαζί της. Μα όλες μας ερωτεύτηκε πια»;

Μια σοκαριστική καταγγελία – η 5η για τον Παύλο Χαϊκάλη – ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν

Η εν λόγω καταγγελία κατατέθηκε από την πρώην ηθοποιό Χριστίνα Ζ, την περασμένη Τρίτη, στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και συνέβη την δεκαετία του ’80.

Στη συγκλονιστική καταγγελία της περιγράφει λεπτό προς λεπτό τον εφιάλτη που έζησε η γυναίκα όταν ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά και την αγωνία της να ξεφύγει από τα χέρια του.

Αφήνοντας πίσω της όνειρα και μια καριέρα στην υποκριτική και εργαζόμενη πλέον ως μεταφράστρια σε γνωστό εκδοτικό οίκο, η γυναίκα αυτή έχει προχωρήσει τη ζωή της, όμως δεν έχει ξεχάσει λεπτό αυτό το δράμα που έζησε.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων