Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Οι αποκαλύψεις προκαλούν αποτροπιασμό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Οι αποκαλύψεις προκαλούν αποτροπιασμό

Mορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση τον χώρο του θεάτρου στην Ελλάδα

medlabnews.gr iatrikanea

 Mορφή χιονοστιβάδας  παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση τον χώρο του θεάτρου στην Ελλάδα, με τις αποκαλύψεις να προκαλούν αποτροπιασμό και να αφορούν διακεκριμένους σκηνοθέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από εννέα χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις.

Όπως αποκαλύπτεται, οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.

Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο»… αυτά και άλλα πολλά λόγια συνθέτουν το εφιαλτικό παζλ καταγγελιών που προβάλλει ηθοποιός, αποκαλύπτοντας όσα έζησε, σε νεαρή ηλικία, πριν από 31 χρόνια, στα χέρια γνωστού, στον χώρο του θεάματος, συναδέλφου της.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στην ΕΡΤ, όταν αρνήθηκε να ενδώσει, εκείνος φέρεται να την άρπαξε από το λαιμό. Περιγράφει ακόμη πως μόλις είχε υποβληθεί σε ογκολογικό χειρουργείο και έχασε τις αισθήσεις της όταν τη χτύπησε πάνω στην τομή.

Ο φάκελος με την καταγγελία ήδη συντάσσεται για να κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία λίγο καιρό μετά εγκατέλειψε τον χώρο της τέχνης, κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, στο οποίο θα κατατεθεί και ο φάκελος τις προσεχείς ημέρες.

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης και bullying στο «γυάλινο» κόσμο του θεάτρου, διαδέχονται σε μορφή χιονοστιβάδας η μια την άλλη, ο άτυπος αρχηγός του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης εξαπολύει βέλη κατά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Με ανάρτηση του στο facebook, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης παίρνει θέση αναφέροντας πως «ο παιδεραστής βιαστής Δημήτρης Λιγνάδης επειδή έχει άκρες βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο για να μην κινηθούν νομικά εναντίον του. Να ξέρει το εν λόγω καθίκι πως έχουμε μπει και άλλοι στο παιχνίδι. Κόψε τις απειλές βλάκα».

Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλιο στην ανάρτηση επισημαίνει ότι «Ναι, πέφτουν απειλητικά τηλεφωνήματα. Φυσικά είμαστε δίπλα σε αυτούς που απειλεί. Και δεν το λέω έτσι. Το εννοώ».

Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ

«Είμαι εθισμένος στο σεξ» δήλωνε, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Δημήτρης Λιγνάδης προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις γι’ αυτήν την παρακινδυνευμένη προσωπική εξομολόγηση. Και παρότι επιχείρησε μέσα από νέες δηλώσεις του να ανασκευάσει, αποσύροντας την λέξη «εθισμός», μιας και παραπέμπει σε προβληματικές συμπεριφορές που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης, δεν έπαψε ποτέ να μιλά ανοιχτά για την δυνατή, σχεδόν εξουσιαστική και αυτοκαστροφική σχέση που τον δένει τον έρωτα. Όλες αυτές οι δηλώσεις του δεν μπορούν παρά να μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά την πρόσφατη παραίτησή του από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην οποία επί της ουσίας εξαναγκάστηκε λόγω του οργίου πληροφοριών, φημών και άτυπων καταγγελιών που συνδέθηκαν με το όνομά του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης

H ΕΡΤ  τελείωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη από την σειρά  « Χαιρέτα μου το Πλάτανο»….

Όσο και αν ηχεί παράδοξο μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες των τριών γυναικών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός φέρεται ότι ήθελε να επιστρέψει στο πλατό του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Είχε προγραμματισμένο γύρισμα την Τρίτη, αλλά η ΕΡΤ «τελείωσε» με ανακοίνωσή της το μεσημέρι την παρουσία του στο επιτυχημένο σήριαλ και η εταιρία παραγωγής οδεύει προς την αντικατάστασή του.

Θα τον δούμε σε άλλα δέκα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί και πιθανότερος αντικαταστάτης του μετά φέρεται να είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος και είχε επιλεγεί αρχικά, για τον ρόλο που πήρε τελικά ο Φιλιππίδης.

Παρότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μην προβληθούν τα ήδη έτοιμα επεισόδια, κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στη συνέχεια της σειράς, στις επαναλήψεις της οποίας παίζει από σήμερα η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την απομάκρυνση Φιλιππίδη.

Ενός ανθρώπου που πίστεψε ότι θα ήταν πάντα στην κορυφή, με ότι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να διανοείται καν, ότι σε τέσσερις ημέρες θα γκρεμιζόταν από τον θρόνο του.

Μετά τα «αποκαλυπτήρια» και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των τριών ηθοποιών για τα όσα έζησαν συνεργαζόμενες μαζί του, η όποια επιστροφή του μέχρι πρότινος δημοφιλούς ηθοποιού σε μια επαγγελματική κανονικότητα καθίσταται πλέον αδύνατη.

Σε έναν χώρο που «βράζει» κυριολεκτικά με τις αποκαλύψεις να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ενώ η πρώτη μήνυση κατά σκηνοθέτη κατατέθηκε σήμερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Τέλος εποχής

Αυτό τουλάχιστον εξάγεται ως συμπέρασμα μετά με τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για τον ηθοποιό, που επέστρεψε στην κατοικία του το περασμένο Σάββατο, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο και την ολιγοήμερη νοσηλεία του στο «Υγεία».

Η σχεδόν εικοσαετής συνεργασία του με το «Θέατρο Μουσούρη» και τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί λένε σημαίνοντα στελέχη του χώρου.

Οι κατηγορίες των τριών γυναικών που παραμένουν αναπάντητες, είναι πολύ σοβαρές για να ρισκάρει πλέον κάποιος να «κλείσει» τον Πέτρο Φιλιππίδη ως θιασάρχη ή πρωταγωνιστή.

Θεωρείται επίσης δεδομένη η ματαίωση της παράστασης και η περιοδεία που ετοίμαζε για το φετινό καλοκαίρι ο Πέτρος Φιλιππίδης με το έργο του Ουίλιαμ Σέξπιρ «Βασιλιάς Ληρ» έχοντας ως παρτενέρ του τη Λένα Παπαληγούρα.

Τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» ηχούν απόλυτα ταιριαστά σε ό,τι αφορά την πορεία του αλήστου μνήμης τηλεοπτικού Λάκη του γλυκούλη: «Ποιος θα βάλει στην μαρκίζα του κάποιον που τον φτύνει ο κόσμος;».

 Καταγγελία σοκ για Χαϊκάλη: «Ήμουν ανήλικη! Ο Χαϊκάλης με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ!»

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, το Σάββατο το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», κατέθεσε τη δική της εμπειρία σχετικά με έναν γνωστό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από τα λεγόμενά της και σχετική ανάρτησή της στο Facebook έγινε γνωστό ότι μιλούσε για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και απάντησε για όλα όσα είπε η Ηλιάνα Αραβή εναντίον του. «Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα ‘θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν’. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου» είπε για την συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε.

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή η οποία έγινε γνωστή από το σίριαλ «Τατουάζ» κατήγγειλε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε. Η Κύπρια ηθοποιός, διευκρίνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει, αλλά έγινε έξαλλη όταν είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες» είπε στην εκπομπή η Ηλιάνα Αραβή και συνέχισε: «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή, αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω, ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

Advertisement

Ελένη Φιλίνη: Σκηνοθέτες έλεγαν εν ψυχρώ «αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις το ρόλο»

 Η ΦΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νέο μπαράζ καταγγελιών για πολύ γνωστά πρόσωπα στον χώρο του θεάματος και της τέχνης, αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, στο κάδρο των νέων καταγγελιών μπαίνουν τουλάχιστον τέσσερις ακόμη πολύ γνωστοί σκηνοθέτες του θεάτρου.

Οι καταγγελίες αφορούν λεκτική, σωματική βία και σεξουαλική παρενόχληση και δεν προέρχονται μόνο από γυναίκες.

Μάλιστα, κάποιοι από τους υπαίτιους εμφανίζονται να παίζουν με το «ψωμί» νέων ηθοποιών αφού τους κόβουν από κάστινγκ και ρόλους όταν δεν ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η συγκλονιστική καταγγελία ηθοποιού εναντίον πασίγνωστου σκηνοθέτη. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε πώς στην ηλικία των 19 ετών υποχρεώθηκε παρουσία ενός άλλου αγοριού να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο με διάφορους τρόπους.

Ο νεαρός δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει, ενώ μετά από χρόνια βρέθηκαν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο. Ο 19χρόνος Νίκος ήρθε από την επαρχία με ένα μεγάλο όνειρο, να σπουδάσει ηθοποιός. Το όνειρο του έγινε κομμάτια, ένα βράδυ του Σεπτεμβρίου του 2005, στο διαμέρισμα γνωστού διακεκριμένου σκηνοθέτη.

Οι εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι καταιγιστικές καθώς όπως όλα δείχνουν οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος.

Τι δηλώνει ο πρόεδρος των Ελλήνων παραγωγών

«Υπάρχουν πολλά περιστατικά που δεν ξέρουμε. Νιώθω λίγο ένοχος γιατί ήξερα και ίσως δεν είχα το θάρρος να μιλήσω», δηλώνει ο Διονύσης Παναγιωτάκης, από τη θέση του προέδρου των Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, μετά το κύμα αποκαλύψεων για περαστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάματος.

Μιλώντας στην εκπομπή Dot για όσα αποκαλύπτονται για το χώρο του θεάτρου, ο πρόεδρος των Ελλήνων θεατρικών παραγωγών, Διονύσης Παναγιωτάκης, δήλωσε τα εξής:

«Δεν το περίμενα αυτό που έγινε. Πάρα πολλά από αυτά που καταγγέλθηκαν τα ξέρουμε όλοι που ασχολούμαστε με αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι από 18 χρονών παιδί, αλλά όταν δεν έχουν συμβεί σε εμάς ή σε δική μας δουλειά δεν σου αφήνει το ελεύθερο να το επικοινωνήσεις. Από εκεί και πέρα λες δεν μου πέφτει λόγος. Γνώριζα κάποιες ιστορίες. Προσπαθούσα να μην συνεργάζομαι με αυτούς τους ηθοποιούς. Από εκει και πέρα είναι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα όριο απέναντι στον καλλιτέχνη, το έργο που δημιουργεί και τις συνθήκες που μπορεί να δημιουργεί το έργο του. Το ξέσπασμα αυτών των γυναικών έγινε με τον κορωνοϊό».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είναι μόνον κοπέλες, αν μιλήσουν τα αγόρια θα γίνει χαμός»

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του στοην εκπομπή Dot. στον Σκάι μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έκανε σαφές πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

«Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα στο σωματείο. Το διοικητικό συμβούλιο παρέπεμψε τους δυο ηθοποιους στο πειθαρχικό. Το θέμα των καταγγελιών δεν εχει κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πολύ επικίνδυνα. Ο κορωνοϊός έχει φέρει το πλήρωμα του χρόνου σε πολλά θέματα. Οι φερόμενοι ως θύτες δεν έχουν έρθει σε εμάς ακόμα και θεωρώ πως θα έπρεπε να πουν μια συγγνώμη ή να κάνουν σαφή τη θέση τους… Δεν είναι μόνο κοπέλες πυο έχουν παρενοχληθεί. Υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει. Αν ανοίξουν το στόμα τους θα γίνει χαμός

» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας κια συνέχισε:

«Ακόμα και εγώ που είμαι 45 χρόνια στο χώρο μένω έκπληκτος με τις εξελίξεις. Πρέπει να βγουν όσοι πρέπει να μιλήσουν, δεν πρέπει να είμαστε συνένοχοι.

Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει, όπως και αρκετοί συνάδελφοί μου, αλλά ολοι έλεγαν μην το πεις. Ζούμε σε ενα μικρό χώρο και φοβόμαστε μη χάσουμε τη δουλειά μας. Υπήρχε φόβος και αυτή τη στιγμή φαινεται να μην υπαρχεί. Όταν εχεις μια Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει ΄΄πείτε τα μη φοβάστε΄΄ είναι βοηθητικό.

Όταν υπάρχει και το διαδίκτυο όπου μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει εκεί είναι πιο εύκολο όμως γίνεται λίγο επικίνδυνο. Εμείς είπαμε με τα μέλη μας να προσπαθήσουμε να μη φωτογραφίσουμε πρόσωπα. Είπαμε ελάτε στο σωματείο να τα καταγγείλετε να για να μην φανεί οτι υπάρχει κουτσομπολίστικη διάθεση».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του είχε σχολιάσει την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε:

«Ο αγώνας αυτών των ημερών δεν πήγε χαμένος. Λυπάμαι για ανθρώπους που δεν τίμησαν τη θέση τους» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ελένη Φιλίνη: Σκηνοθέτες έλεγαν εν ψυχρώ «αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις το ρόλο»

Την δική της εμπειρία από περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου περιέγραψε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η γνωστή ηθοποιός ανακάλεσε περιστατικά στα οποία σκηνοθέτες της είχαν πει εν ψυχρώ πως «εάν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις τον ρόλο» ενώ μίλησε για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και εκβιασμούς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ελένη Φιλίνη, είχε περιγράψει περιστατικό με γνωστό επιχειρηματία που εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός, όταν εκείνη είχε πάει στην εταιρεία του για δειγματισμό ρούχων. «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: «Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια» περιέγραψε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, σχολίασε: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων