ΠΟΕΔΗΝ για την νοσηλεύτρια που παρέλυσε από το εμβόλιο : Απαιτείται αποζημίωση από την pfizer | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΟΕΔΗΝ για την νοσηλεύτρια που παρέλυσε από το εμβόλιο : Απαιτείται αποζημίωση από την pfizer

περί παράλυσης των κάτω άκρων 40χρονης νοσηλεύτριας μετά τον εμβολιασμό της, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος επανήλθε

medlabnews.gr iatrikanea

Μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις δηλώσεις περί παράλυσης των κάτω άκρων 40χρονης νοσηλεύτριας μετά τον εμβολιασμό της, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος επανήλθε, λέγοντας ότι η νοσηλεύτρια είναι καλύτερα στην υγεία της, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάστασή της και στην περίπτωση που το πρόβλημα συνδέεται με το εμβόλιο θα πρέπει να διεκδικήσει αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ο Μιχάλης Γιαννάκος σημείωσε ότι η νοσηλεύτρια σήμερα «νιώθει τα πόδια της» και «πατάει καλύτερα», ωστόσο η αποκατάστασή της θα χρειαστεί χρόνο.

Επισήμανε ότι η 40χρονη, όπως και η ίδια λέει, δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και πως την περασμένη Τρίτη αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με την 2η δόση ανέβασε υψηλό πυρετό και υπέστη παράλυση κάτω άκρων. Ο ίδιος σημείωσε πως η ίδια η νοσηλεύτρια συνδέει το γεγονός με τον εμβολιασμό.

Eμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Pfizer η νοσηλεύτρια που παρέλυσε στην Κέρκυρα

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επίσημη Πολιτεία έχει αποφύγει μέχρι στιγμής να κατονομάσει την προέλευση του σκευάσματος με το οποίο εμβολιάστηκε η νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, η οποία αμέσως μετά υπέστη παράλυση των κάτω άκρων.

Oπως προκύπτει με μια απλή χρονική ανασκόπηση, όταν πριν από τρεις εβδομάδες η νοσηλεύτρια έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου, στην Ελλάδα κυκλοφορούσε μόνο το σκεύασμα της Pfizer. Είναι προφανές πως η δεύτερη δόση προερχόταν από την ίδια εταιρεία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί καμία επίσημη τοποθέτηση Πολιτειακών και Ιατρικών θεσμών ως προς την αιτία η οποία προκάλεσε την εκδήλωση αυτοάνοσου νοσήματος στην νοσηλεύτρια με αποτέλεσμα να παραλύσουν τα κάτω άκρα της αμέσως μετά τη λήξη της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του Covid-19.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις καταθέσεις των θεραπόντων ιατρών της, η νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα δεν υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων