Αιχμηρή απάντηση του Άνθη στον Νικόλα Στραβοπόδη που αρνείται τον βιασμό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αιχμηρή απάντηση του Άνθη στον Νικόλα Στραβοπόδη που αρνείται τον βιασμό

Με μια ανάρτησή του στα social media απαντά ο Δημήτρης Ανθης στον Νικόλα Στραβοπόδη, οποίος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

 medlabnews.gr iatrikanea

Με μια ανάρτησή του στα social media απαντά ο Δημήτρης Ανθης στον Νικόλα Στραβοπόδη, οποίος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, που του αποδίδει ο πρώτος, υποστηρίζοντας ότι αυτό που συνέβη μεταξύ τους το 2006 ήταν συναινετικό σεξ.

Οπως σημειώνει στο post που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο 37χρονος μάγειρας Δημήτρης Ανθης, στη δημόσια εξομολόγηση που έκανε πριν από λίγο καιρό και στη μήνυσή του που ακολούθησε, κατονομάζοντας τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη ως βιαστή του, είπε την αλήθεια του. Στην ανάρτησή του, δε, ζητάει απ’ όλα τα θύματα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες να μην αλλάξουν, ενώ τα βάζει με τους κουτσομπόληδες και κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, που βλέπουν τις υποθέσεις τους απλά ως νούμερα τηλεθέασης.

«Εχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης… Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά, γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν… Γι’ αυτό θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουμε οι ίδιοι και να μην αλλάξουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ανθης.

«Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν, αλλά έχω αξίες και ηθική, και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

Στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Ανθης εναντίον του Νικόλα Στραβοπόδη, ο οποίος εμφανιζόταν μέχρι πρότινος στο σίριαλ του Σκάι «8 λέξεις», υποστηρίζει ότι τον βίασε με πολύ άγριο τρόπο το 2006 στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Αναφέρει, μάλιστα, φρικιαστικές λεπτομέρειες, όπως ότι ο ηθοποιός παραβίασε αρχικά το σώμα του με ολόκληρο το χέρι του, αδιαφορώντας που εκείνος πονούσε και τον παρακαλούσε να σταματήσει. Ο Νικόλας Στραβοπόδης, από την πλευρά του, δηλώνει αθώος, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την αποδοχή του μηνυτή. Μάλιστα, αναρωτιέται μήπως ο Ανθης περίμενε κάτι παραπάνω σε συναισθηματικό επίπεδο και ήταν θυμωμένος μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν.

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο εισαγγελικό μικροσκόπιο έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ηθοποιού ο 38χρονος Δημήτρης Άνθης. Σύμφωνα με τον μηνυτή, το αδίκημα του βιασμού είχε τελεστεί σε βάρος του το 2006.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε, μετά τη μήνυση του 38χρονου, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση στην οποία φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται κάνοντας λόγο για «ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση». 

Οι εισαγγελικές αρχές έδωσαν έναν αγώνα δρόμου και κινήθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, υπάρχουν θέματα παραγραφής. 

Κατά τον μηνυτή, η συνέντευξη του Νίκου Σ., που με τη μαρτυρία του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, ήταν αυτή που τον οδήγησε να αναγνωρίσει τον ηθοποιό. Ο καταγγέλλων ακούγοντας τις περιγραφές για βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη παρουσία τρίτου ατόμου αναγνώρισε, όπως είπε, στο τρίτο πρόσωπο τον δικό του κακοποιητή. «Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του, διότι ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο» ανέφερε σε συνέντευξή του ο μηνυτής.

Να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ορατός ο κίνδυνος της παραγραφής, καθώς το αδίκημα τελέστηκε το 2006. Έτσι παραγράφεται τον Μάιο του 2021. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων