Στην ψυχιατρική κλινική της Τρίπολης ο Λιγνάδης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στην ψυχιατρική κλινική της Τρίπολης ο Λιγνάδης

Στο νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική κλινική μετέβη ο Δημήτρης Λιγνάδης

medlabnews.gr iatrikanea

 Στο νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική κλινική μετέβη ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή δεν πήγε για να τον εξετάσουν οι γιατροί. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Λιγνάδης έπαιρνε εδώ και καιρό κάποια αντικαταθλιπτικά χάπια. Ωστόσο, δεν είχε πλέον κάποια συνταγή μαζί του και υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει από ψυχιατρική κλινική προκειμένου να του χορηγηθεί η συνταγή και να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια του.

Η διάρκεια της επίσκεψης κράτησε ελάχιστα λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψε στο κελί του. Σε κελί απομόνωσης λόγω του κοροναϊού καθώς θα πρέπει να περάσει 7 ημέρες και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο θάλαμο μαζί με άλλους κρατούμενους.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βάσει του πρωτοκόλλου που προβλέπεται για τους κρατούμενους για τους οποίους απαιτείται ψυχιατρική εκτίμηση.Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το όχημα των φυλακών, εξετάστηκε από τους γιατρούς του ψυχιατρικού τμήματος και αποχώρησε μια ώρα αργότερα παίρνοντας ξανά τον δρόμο για τη φυλακή.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων