Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου, μητέρα της 7χρονης Αναστασίας «Δώστε μας κουράγιο, καταρρέουμε» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου, μητέρα της 7χρονης Αναστασίας «Δώστε μας κουράγιο, καταρρέουμε»

Η κόρη της δίνει μάχη με την επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου

medlabnews.gr iatrikanea

Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου, μητέρα της 7χρονης Αναστασίας που δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς βρίσκεται στην Αμερική εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η αδελφή της Έρικας Πρεζεράκου, ζητάει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ η κόρη της δίνει μάχη με την επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου

Η ιστορία της μικρής Αναστασίας

Η 7χρονη Αναστασία διαγνώσθηκε πέρσι με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Νοσηλεύτηκε σε γνωστό ογκολογικό νοσοκομείο όπου μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ήρθε αντιμέτωπη με την πιο σκληρή πραγματικότητα. Οι γιατροί δήλωσαν στους γονείς της αδυναμία για οποιαδήποτε θεραπεία δίνοντας παράλληλα στο παιδί 6 μήνες ζωής.

Έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα και με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκλονιστική, η μικρή ταξίδεψε με την οικογένειά της στο Τέξας των ΗΠΑ όπου έχει ξεκινήσει ειδικές θεραπείες.


Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook

Η ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μιλάει για την δύσκολη περίοδο που διανύει ολόκληρη η οικογένεια, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου.

«4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασία και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλίνι, όλοι μαζί σαν οικογένεια, αφού άλλωστε ποτέ δεν αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον.

Σήμερα πάλι όλοι μαζί στην κλινική βιώνουμε την πιο δύσκολη εμπειρία που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος.

Δώστε μας κουράγιο παιδιά , καταρρέουμε…», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ξένια Πρεζεράκου.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων