Και νέο περιστατικό θρόμβωσης μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca με μια νέα παρενέργεια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Και νέο περιστατικό θρόμβωσης μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca με μια νέα παρενέργεια

Eνα ακόμα περιστατικό με πιθανή παρενέργεια από το εμβόλιο της Αstrazeneca συνέβη προ ημερών

medlabnews.gr iatrikanea 

Eνα ακόμα περιστατικό με πιθανή παρενέργεια από το εμβόλιο της Αstrazeneca συνέβη προ ημερών στην Πάτρα…

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Γνώμη”, γυναίκα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου και λίγες ημέρες μετά αισθάνθηκε έντονους πονοκεφάλους και μυϊκούς πόνους στα πόδια.

Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι υπέστη ρινορραγία και όταν είπε τα συμπτώματα στο γιατρό, της είπε «η αιμορραγία σε έσωσε». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προσωπικός της γιατρός που γνωρίζει το ιστορικό της εκτιμά πως από το εμβόλιο προκλήθηκε πιθανότατα θρόμβωση, η οποία ευτυχώς λόγω της ρινορραγίας που εμφάνισε δεν έπαθε τα χειρότερα.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω αφορούν ιατρικές εκτιμήσεις καθώς επισήμως δεν έχει καταγραφεί το περιστατικό ως παρενέργεια του εμβολίου.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά από δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε όλο αυτό το διάστημα που διεξάγεται ο εμβολιασμός για τον κοροναϊό ενώ έχουν υπάρξει αρκετές παρενέργειες ακόμα και στους ίδιους τους υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν κανείς δεν συμπλήρωσε την κίτρινη κάρτα της φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ με την αιτιολογία "Μη μπλέξουμε¨....... Αυτό έχει σίγουρα ως συνέπεια πολλά από τα περιστατικά θρόμβωσης αλλά και άλλα να διαφεύγουν της προσοχής του ΕΟΦ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων