Τσαλίκης: Τι συνέβη με τον κοροναϊό και έφυγε άρον – άρον από την Μελβούρνη; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τσαλίκης: Τι συνέβη με τον κοροναϊό και έφυγε άρον – άρον από την Μελβούρνη;

Tις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία

 medlabnews.gr iatrikanea

Tις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία για να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Το πρωί της τρίτης, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως αναγκάστηκε τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του να εγκαταλείψουν τη Μελβούρνη.

Ο λόγος ήταν πως εντοπίστηκε στη Μελβούρνη ένα θετικό κρούσμα κοροναϊού και έκλεισαν τα πάντα.

«Λοιπόν παιδάκια καλημέρα για να καταλάβετε λίγο πως λειτουργούν εδώ τα πράγματα στην Αυστραλία κάναμε τις δουλειές στην Μελβούρνη, και σήμερα βρέθηκε ένα κρούσμα, ένα στην Μελβούρνη και κλείσανε τα πάντα ο κόσμος στα σπίτια του, για ένα κρούσμα.

Εμείς φεύγουμε άρον άρον πάμε Σίδνεϋ γιατί έχουμε εκεί δουλειές για να μπορέσουμε να κάνουμε εκεί που δεν έχει κρούσματα τις δουλειές μας. Δηλαδή είναι λιγάκι εδώ τζόκερ, δόξα το Θεό όλα πάνε καλά. Στην Αυστραλία, με 4.000 κρούσματα που έχουμε φτάσει εμείς θα είχανε κάτι λαγούμια κάτω από την γη, στα 150 μέτρα και θα έβγαιναν το 2024. Για αυτό και είναι και χαλαροί και ελεύθεροι.

Φύγαμε σαν κυνηγημένοι από την Μελβούρνη ήρθαμε στο Σίδνεϋ, είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή και το Σάββατο, το Σίδνεϋ να ετοιμάζεται παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά μέσα από τα Instagram stories του ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων