Άκυρο το ραντεβού για το εμβόλιο με… SMS | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Άκυρο το ραντεβού για το εμβόλιο με… SMS

Ενώ όμως ο εμβολιασμός προχωρά, υπάρχουν κάποιοι που θα λάβουν SMS… ακύρωσης του ραντεβού τους

medlabnews.gr iatrikanea 

Ενώ όμως ο εμβολιασμός προχωρά, υπάρχουν κάποιοι που θα λάβουν SMS… ακύρωσης του ραντεβού τους κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους πολίτες που -δυστυχώς- θα νοσήσουν από τον ιό.

Έτσι, λοιπόν, μήνυμα ακύρωσης των ραντεβού τους για εμβολιασμό θα πάρουν όσοι έχουν νοσήσει από τον ιό τους τελευταίους τρεις μήνες όπως ανέφερε και σχετικό ρεπορτάζ του Mega. Σημειώνεται μάλιστα πως σε όσους νόσησαν πριν έξι μήνες, το σύστημα θα τούς αναγνωρίζει μια δόση εμβολίου.

Όπως έχει άλλωστε ανακοινώσει ο Μάριος Θεμιστοκλέους, γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας του υπουργείου Υγείας, εάν ο πολίτης νοσήσει πριν τον πρώτο εμβολιασμό του, τότε θα δικαιούται εμβολιασμό μετά από έξι μήνες από την ημέρα που διαγνώστηκε θετικός και καταχωρήθηκε στο σχετικό μητρώο.

Συγκεκριμένα, θα σταλεί SMS στο κινητό του ακριβώς έξι μήνες μετά τη νόσηση έτσι ώστε να υπενθυμίσει στους πολίτες ότι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

Εάν ο πολίτης νοσήσει ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη δόση εμβολίου, το επαναληπτικό ραντεβού θα ακυρωθεί αυτόματα και θα μπορέσει να προγραμματίσει τη δεύτερή του δόση σε διάστημα έξι έως 12 μήνες από την ημερομηνία της διάγνωσης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων