Από την Πέμπτη ΔΩΡΕΑΝ self tests στα φαρμακεία. Δείτε ποιοι εξαιρούνται | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Από την Πέμπτη ΔΩΡΕΑΝ self tests στα φαρμακεία. Δείτε ποιοι εξαιρούνται

Από την Πέμπτη 1η Ιουλίου ξεκινά και πάλι η δωρεάν διάθεση των αυτοδιαγνωστικών τεστ

 medlabnews.gr iatrikanea

Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και οι νέοι 18-30 ετών θα μπορούν να προμηθεύονται εφάπαξ τα τέσσερα δωρεάν self test Από την Πέμπτη 1η Ιουλίου ξεκινά και πάλι η δωρεάν διάθεση των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self test) από τα φαρμακεία όλης της χώρας για όλους τους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και οι νέοι 18-30 ετών θα μπορούν να προμηθεύονται εφάπαξ τα 4 δωρεάν self test (ένα για κάθε εβδομάδα) που τους αναλογούν για τον μήνα Ιούλιο.

Για την ομαλή προμήθεια των δωρεάν self test, οι δικαιούχοι καλούνται να τα παραλαμβάνουν κατά τις τακτικές ώρες λειτουργίας των φαρμακείων και όχι κατά τη διάρκεια της εφημερίας/διανυκτέρευσης.

Υπενθυμίζεται ότι δεν μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν self test όσοι πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τη χορήγηση της τελευταίας δόσης του εμβολίου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων