Λινού: Έξαρση κρουσμάτων πριν κρυώσει ο καιρός | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λινού: Έξαρση κρουσμάτων πριν κρυώσει ο καιρός

Την ανησυχία της ότι «πριν κρυώσει ο καιρός», θα υπάρχει έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού, εξέφρασε η Αθηνά Λινού

 medlabnews.gr iatrikanea

Την ανησυχία της ότι «πριν κρυώσει ο καιρός», θα υπάρχει έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού, μετά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, εξέφρασε η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.

Όπως σημείωσε, στον ΑΝΤ1, δύο πράγματα την ανησυχούν: ότι τα παιδιά είναι αυθόρμητα, θα αγκαλιαστούν και θα έρθουν κοντά, αλλά και το στρες που δημιουργείται ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. Στην περίπτωση των εκπαιδευτικών, θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλεψη για εργασία χωρίς φυσική παρουσία ή οι επαγγελματίες αυτοί θα μπορούσαν να εργαστούν σε διοικητικές θέσεις, ακόμη και γραμματειακές.

Η κ. Λινού, εκτιμά ότι εάν υπάρχει ένα 20% με 25% κρουσμάτων, τότε θα κλείνουν τα τμήματα των σχολείων. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από την συμπεριφορά των γονιών.

Αναφερόμενη στη νέα πραγματικότητα που δημιουργείται για τους ανεμβολίαστους, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που τέθηκαν από σήμερα σε ισχύ, υποστήριξε πως υπάρχουν κάποια “κενά”.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων