Πέθανε στο Ηράκλειο ανεμβολίαστη γιατρός που είχε διασωληνωθεί | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε στο Ηράκλειο ανεμβολίαστη γιατρός που είχε διασωληνωθεί

η γιατρός που είχε ιδιωτικό ιατρείο σε δήμο της ενδοχώρας, προβλήθηκε από την covid-19

medlabnews.gr iatrikanea

Τραγική κατάληξη είχε η νοσηλεία 65χρονης μικροβιολόγου, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένη στην ΜΕΘ covid του Βενιζέλειου Νοσοκομείου της Κρήτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που εισήχθη στην κλινική στις αρχές Αυγούστου έχοντας μολυνθεί από Covid-19 εξέπνευσε το απόγευμα της Τετάρτης από βαριά πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ειδικότερα, η γιατρός που είχε ιδιωτικό ιατρείο σε δήμο της ενδοχώρας, προβλήθηκε από την covid-19 έγινε εισαγωγή της στην κλινική covid του νοσοκομείου και στις 4 Αυγούστου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, καθώς επιδεινώθηκε η υγεία της.

Αρνήτρια του εμβολιασμού

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων της η κατάσταση της υγείας της ήταν συνεχώς επιδεινούμενη και σήμερα τοα απόγευμα έφυγε από τη ζωή λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης σημείωσε ότι η 65χρονη, αν και γιατρός, δεν είχε εμβολιαστεί και πως ήταν αρνήτρια.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων