Στο σπίτι της επέστρεψε η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν για ένα μήνα σε ΜΕΘ με κοροναϊό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Στο σπίτι της επέστρεψε η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν για ένα μήνα σε ΜΕΘ με κοροναϊό

Στο σπίτι της έχει επιστρέψει η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν με κοροναϊό σχεδόν έναν μήνα στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου

medlabnews.gr iatrikanea

 Στο σπίτι της έχει επιστρέψει η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν με κοροναϊό σχεδόν έναν μήνα στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Η έγκυος, η οποία είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, προσπαθεί να στηριχτεί στα πόδια της με συνεχείς φυσικοθεραπείες.

«Όταν πήραμε εξιτήριο και φτάσαμε σπίτι, η μεγάλη μας κόρη έκλαιγε συνέχεια. Πολύ κλάμα. Ο μικρός μας ήταν πιο συγκρατημένος, αλλά η μεγάλη δεν ξεκολλούσε από πάνω της» περιέγραψε ο σύζυγος της 36χρονης στο MEGA.

Όπως εξήγησε, φυσικοθεραπευτής την επισκέπτεται μέρα παρά μέρα στο σπίτι. «Ούτε οξυγόνο θέλει στο σπίτι, ούτε τίποτα. Τώρα αρχίζει σιγά σιγά και σηκώνεται μόνη της με μία μικρή βοήθεια» είπε ο σύζυγος.

Ενθαρρυντικά τα νέα και για το έμβρυο

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για το έμβρυο το οποίο παρά την απίστευτη περιπέτεια μεγαλώνει φυσιολογικά, έχοντας ξεπεράσει κάθε κίνδυνο.

Η ημέρα που η νεαρή ασθενής βγήκε από την πόρτα της εντατικής είναι χαραγμένη στην μνήμη του συζύγου της. «Όταν βγήκε η γυναίκα μου από τη ΜΕΘ την παρατηρούσα, κρατούσε συνέχεια την κοιλιά της. Την βάλαμε στο κρεβάτι, βοήθησα τους γιατρούς, είχε συνέχεια το χέρι στην κοιλιά επάνω, γιατί πριν την βάλουν στην εντατική της είπαν οι γιατροί ότι φοβούνται για το έμβρυο. Μας γνώρισε όλους, είχα πάει με την πεθερά μου από εκεί, οι δυο μας μόνο. Έμεινε μετά η πεθερά μου για να την προσέχει γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί μόνη της».

Η 36χρονη που εργαζόταν σε σουπερμάρκετ στο Ρέθυμνο, σκόπευε να εμβολιαστεί αμέσως μετά τη γέννηση του τρίτου της μωρού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων