Έγινε αποδεκτή η παραίτηση Αρκουμανέα από τον Υπουργό Υγείας. Το παρασκήνιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έγινε αποδεκτή η παραίτηση Αρκουμανέα από τον Υπουργό Υγείας. Το παρασκήνιο

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας

medlabnews.gr iatrikanea

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την αποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε «για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας» όπως αναφέρουν πήγες του υπ. Υγείας.

Δυσφορία στο Μαξίμου για Αρκουμανέα

Εκείνο που φέρεται να καταλογίζουν στον Παναγιώτη Αρκουμανέα είναι ότι δεν έκανε καμία απολύτως έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τόσο για τον Παύλο Πολάκη, όσο και για τους προκατόχους του. Όπως επίσης ότι υπήρξε ολιγωρία και για την δικογραφία, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία εστάλη στην Βουλή το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα αδικήματα.

Μάλιστα για τα δύο αυτά ζητήματα τα "βέλη" ορισμένων κυβερνητικών στελεχών στρέφονται και προς τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δεν "έτρεξε" ως όφειλε τις συγκεκριμένες υποθέσεις.


Εκτός από το ζήτημα της ολιγωρίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Μαξίμου προκάλεσε αρνητική εντύπωση και οι διαρροές περί μετακίνησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση. Κυβερνητικά στελέχη σημείωναν με νόημα πως τέτοιου είδους τοποθετήσεις χρειάζονται την έγκριση του πρωθυπουργού, καθώς αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων