Ο Μπάιντεν διέθεσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο τον προσωπικό του γιατρό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο Μπάιντεν διέθεσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο τον προσωπικό του γιατρό

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εισήχθη το πρωί της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο George Washington της Ουάσιγκτον

 medlabnews.gr iatrikanea

Προσωπικά ενδιαφέρθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έπειτα από την αδιαθεσία που αισθάνθηκε, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ουάσινγκτον.

Ο προσωπικός γιατρός του Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε από τον Λευκό Οίκο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και προσφέροντας εάν χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ.κ. Βαρθολομαίο αύριο, Δευτέρα, στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το πρόγραμα του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εισήχθη το πρωί της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο George Washington της Ουάσιγκτον, λίγο πριν τη μετάβασή του στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας καθότι αισθάνθηκε ζάλη και αδιαθεσία, λόγω κόπωσης από το πολύωρο ταξίδι του και το πρόγραμμα εκδηλώσεων κατά την άφιξή του.

Υπογραμμίζεται ότι η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ η μετάβασή του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους. Σε επικοινωνία με τον ομογενή ιατρό Δρα Τζον Τόμας (Dr. John Thomas), ο οποίος εξετάζει τον Πατριάρχη, είπε ότι «ο Παναγιώτατος είναι καλά, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Απλώς κουράστηκε λόγω της πολύωρης πτήσης από την Κωνσταντινούπολη στην Ουάσιγκτον χτες (το Σάββατο) και τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν μετά την άφιξή του». Είπε ακόμα, πως «κρίναμε σωστό να έλθει ο Παναγιώτατος εδώ να του κάνουμε εξετάσεις» και συμπλήρωσε πως «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί το πρόγραμμά του είναι πολύ έντονο».

Τονίζεται ότι το πρόγραμμα της Κυριακής, είχε ματαιωθεί, καθότι οι συμβουλές του γιατρού ήταν απόλυτες για «ανάγκη ανάπαυσης».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων