Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών Χριστιάνα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η τραγουδίστρια μεγάλων επιτυχιών Χριστιάνα

Η Χριστιάνα, που είχε γεννηθεί το 1953, έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το απόγευμα της Κυριακής, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ

 medlabnews.gr iatrikanea

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών τραγουδίστρια Χριστιάνα.

Η Χριστιάνα, που είχε γεννηθεί το 1953, έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το απόγευμα της Κυριακής, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Το επίθετο της ήταν Λαβίδα αλλά έγινε γνωστή την δεκαετία του ΄70 και του ΄80 μόνο με το μικρό της.

Στη δισκογραφία της περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Εβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» (με τον Δάκη) και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν».

Η Χριστιάνα, μια τραγουδίστρια που είχε αφήσει εποχή με την καταπληκτική φωνή της, την εντυπωσιακή εμφάνισή της, το ερμηνευτικό της στυλ τις δεκαετίες ’70 και ’80 είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ταλαιπωρούνταν από άνοια.

Μια καλλιτέχνιδα που έλαμψε όχι μόνο λόγω του τεράστιου ταλέντου της αλλά και λόγω της προσωπικότητά της και του καλλιτεχνικού της ήθους.

«Η μητέρα μου δεν έδινε μεγάλη σημασία η ίδια στην καριέρα της, όχι πως δεν αγαπούσε το τραγούδι, αλλά δεν ένιωθε ότι αυτό ήταν ο σκοπός στη ζωή της. Έτσι όταν αποσύρθηκε το έκανε με μεγάλη προθυμία. Ταυτόχρονα έδινε πολύ βάση στην καλλιέργεια της και στην οικογένειά της, και από τη στιγμή που γεννήθηκα εγώ, που είμαι και ο μεγαλύτερος, δε θυμάμαι τη μητέρα μου σαν καλλιτέχνη πάρα μόνο σαν επαγγελματία μητέρα που αργά τα βράδια , αφού κοιμόμασταν, διάβαζε τα βιβλία της και άκουγε ηχογραφημένες απαγγελίες ποιημάτων», έχει δηλώσει για την Χριστιάνα ο γιος της, Γιώργος Σταμάτης.

Στο πλευρό της ήταν η οικογένειά της, ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Σταμάτης, (ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας αλλά και βουλευτής της ΝΔ) αλλά και τα δύο υπέροχα παιδιά τους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων