Πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε. Ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει μία άγνωστη γυναίκα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε. Ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει μία άγνωστη γυναίκα

Η νεαρή βγήκε για καφέ με έναν άντρα, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ένα ραντεβού που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό είχε η Hadia. Η νεαρή βγήκε για καφέ με έναν άντρα, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε.

Παρότι στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά, όταν ο συνοδός της πήγε στην τουαλέτα έλαβε ένα σημείωμα από το διπλανό τραπέζι ότι κινδυνεύει και πρέπει να φύγει.

Σε ένα tweet, η γυναίκα ανέβασε τη φωτογραφία ενός σημειώματος, προχειρογραμμένου στο πίσω μέρος μιας απόδειξης. Της το έδωσε ένας άγνωστος γκέι άντρας που καθόταν σε κοντινό τραπέζι, όσο η ίδια είχε βγει ραντεβού.

Το σημείωμα έγραφε: «Υπερβολικά πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε. Μείνε ασφαλής, κορίτσι»

Ο άντρας, σύμφωνα με το tweet της Hadia, βρήκε την ευκαιρία να της δώσει το σημείωμά του όταν ο συνοδός της πήγε στην τουαλέτα.

«Είχα πάει για καφέ με έναν άντρα χθες. Όταν πήγε στο μπάνιο, ο γκέι που καθόταν πίσω μου, μου έδωσε αυτό το σημείωμα», έγραψε η κοπέλα.

Οι ακόλουθοί της την ρώτησαν αν αναγνώρισε τις κόκκινες σημαίες και τι συνέβη και εκείνη απάντησε: «Αναγνώρισα τις κόκκινες σημαίες, αλλά δεν κινδύνευα, οπότε έμεινα».

Επίσης, πρόσθεσε ότι είχε πολλές αμφιβολίες για το συγκεκριμένο ραντεβού και τόνισε ότι συγκρούστηκε μαζί του αρκετές φορές για διάφορα θέματα.

«Υπήρχαν μερικές άλλες κόκκινες σημαίες που δεν θα αναφέρω, αλλά μην ανησυχείτε, θα τις είχα αναγνωρίσει με ή χωρίς το σημείωμα», ανέφερε στο tweet και ξεκαθάρισε ότι δεν θα βγει δεύτερο ραντεβού με τον τύπο.

Σε ό,τι αφορά το χαρτάκι, είπε πως το εκτίμησε πάρα πολύ.

Η ανάρτησή της

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ίσως επειδή οι κόκκινες σημαίες είναι απίστευτα δημοφιλείς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Twitter μέσα σε μία μόλις ημέρα 1,5 εκατομμύρια tweets περιείχαν το συγκεκριμένο emoji.

Οι χρήστες αντί να πληκτρολογήσουν τη λέξη «κίνδυνος», προτιμούν να βάζουν την κόκκινη σημαία προειδοποιώντας έτσι για κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων