Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας. Το ιατρικό ανακοινωθέν | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας. Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

medlabnews.gr iatrikanea

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης στα 72 του χρόνια. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή στις 3:10 τα ξημερώματα ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα


Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος του κόμματος και στενος συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα εγραψε

Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη για υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων. Ο μαχητής Γιώργος το παλεύει! Εύχομαι να νικήσει!

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο καθηγητής Γουργουλιάνης που είχε γράψει ότι Ο διαβήτης και η ηλικία οδηγούν σε βαριά νόσο

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων