Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα και λίγο ο λαιμός | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα και λίγο ο λαιμός

Μού είπαν οι γιατροί με τους οποίους ότι τα συμπτώματα είναι από Όμικρον κι όχι από Δέλτα. Θέλει προσοχή, δεν είναι εύκολο" ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη

medlabnews.gr iatrikanea 

Συμπτώματα κοροναϊού 

Το πρωί της Δευτέρας 3/1 η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, δείτε εδώ όσα δήλωσε ο συνεργάτης της Ιορδάνης Χασαπόπουλος, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα κοροναϊού.

Το πρωί της Τρίτης 4/1 μίλησε στην εκπομπή αποκαλύπτοντας πως υποφέρει από τον ιό.

"Μού είπαν οι γιατροί με τους οποίους ότι τα συμπτώματα είναι από Όμικρον κι όχι από Δέλτα. Θέλει προσοχή, δεν είναι εύκολο" ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Για δεύτερη ημέρα μακριά από το πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA έμεινε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία νοσεί από κοροναϊό. Η δημοσιογράφος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή και μίλησε για τα συμπτώματα που έχει.

«Ήρθα τελικά σε επαφή με δύο κρούσματα από ότι αποδείχθηκε μετά. Έκανα τα PCR μου και τα τεστ. Είχα μόνο τον λαιμό και το PCR μου ήταν αρνητικό. Από χθες ανέβασα πυρετό στην πέμπτη που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα. Στην συνέχεια έκανα ξανά PCR και τεστ κι από χθες βγήκε θετικό. Ψήνομαι στον πυρετό 38,2, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα και λίγο ο λαιμός. Σαν να περνώ μια γρίπη… Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους έχουν κοροναϊό κι είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο. Με αποφεύγουν όλοι. Μου αφήνουν το φαγητό σε ένα δίσκο έξω από το δωμάτιο. Μού είπαν οι γιατροί με τους οποίους ότι τα συμπτώματα είναι από Όμικρον κι όχι από Δέλτα. Θέλει προσοχή, δεν είναι εύκολο» συμπλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων