Συγκινητική η κινητοποίηση των εργαζομένων για να σώσουν κορίτσι που ήταν σε κίνδυνο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκινητική η κινητοποίηση των εργαζομένων για να σώσουν κορίτσι που ήταν σε κίνδυνο

Το να μπορείς να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοικτά ενώ ταυτόχρονα εργάζεσαι είναι τεράστιο προσόν. Και ειδικά στην εποχή όπου οι κίνδυνοι

 medlabnews.gr iatrikanea

Το να μπορείς να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοικτά ενώ ταυτόχρονα εργάζεσαι είναι τεράστιο προσόν. Και ειδικά στην εποχή όπου οι κίνδυνοι καραδοκούν παντού. Μία εργαζόμενη σε Starbucks στο Corpus Christi του Τέξας των ΗΠΑ, απέδειξε ότι ήταν και παρατηρητική και οξυδερκής στην αντιμετώπιση μιας εν δυνάμει δύσκολης κατάστασης που αφορούσε μία νεαρή πελάτισσα.

Την αποθέωση γνωρίζει από τον κόσμο στα social media αλλά και από τη μητέρα μιας έφηβης, η barista η οποία αντέδρασε άμεσα και με έναν ιδιότυπο τρόπο, προκειμένου να δώσει βοήθεια στη νεαρή κοπέλα.

Η κοπέλα καθόταν μόνη της στα Starbucks όταν την πλησίασε ένας άγνωστος και την παρενοχλούσε, με την 18χρονη να είναι εμφανώς αρνητική στο να έχει οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του ενώ εκείνος ήταν επικίνδυνα επίμονος.

Η εργαζόμενη δεν έκανε ούτε σκηνή, ούτε φασαρία. Έγραψε λοιπόν αθόρυβα ένα μήνυμα σε ποτήρι και το έδωσε στην έφηβη, λέγοντάς της ότι ήταν ένα δωρεάν ρόφημα από το μαγαζί.

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε: «Η 18χρονη κόρη μου ήταν στο Starbucks, μόνη εκείνο το βράδυ. Ένας άντρας πήγε κοντά της και άρχισε να της μιλά. Μία barista της έδωσε μια επιπλέον ζεστή σοκολάτα που- υποτίθεται- κάποιος ξέχασε να πάρει. Πόσο ευγνώμων είμαι για τους ανθρώπους που προσέχουν τους άλλους!».

Η μητέρα μοιράστηκε λοιπόν τη φωτογραφία του ποτηριού με το περιβόητο μήνυμα που είχε γράψει πάνω η εργαζόμενη: «Είσαι καλά; Θέλεις να επέμβουμε; Αν το χρειάζεσαι, βγάλε το καπάκι από το ποτήρι» έγραφε το μήνυμα.

Ευτυχώς, η 18χρονη ένιωσε ότι είχε την κατάσταση υπό έλεγχο και δεν χρειαζόταν να παρέμβει η ομάδα των Starbucks, αλλά παρόλα αυτά αυτή και η μητέρα της συγκινήθηκαν από την υποστήριξη τους. «Ένιωθε ασφαλής και δεν έβγαλε το καπάκι, αλλά τους ειδοποίησε. Είπε ότι μόλις σήκωσε το βλέμμα της είδε όλη την ομάδα των εργαζομένων να την έχουν υπό την επίβλεψή τους και σε ετοιμότητα να επέμβουν», εξήγησε η κ. Roberson.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων