Έβλεπε να κλέβουν το σπίτι της στην Μυτιλήνη από την Αυστραλία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έβλεπε να κλέβουν το σπίτι της στην Μυτιλήνη από την Αυστραλία

Μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής που μένει μόνιμα στην Αυστραλία είδε μέσα από κάμερες ασφαλείας να κλέβουν το σπίτι της στην Μυτιλήνη.

medlabnews.gr 

Μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής που μένει μόνιμα στην Αυστραλία είδε μέσα από κάμερες ασφαλείας να κλέβουν το σπίτι της στην Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, παρά το γεγονός ότι η ίδια βρίσκεται στην Αυστραλία βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει την αστυνομία και οι ανήλικοι δράστες να βρεθούν με χειροπέδες.

Η διάρρηξη του σπιτιού της, στη Μυτιλήνη, έγινε σε τρεις δόσεις, με τους δράστες να αρπάζουν ακόμα και τα σερβίτσια που υπήρχαν στα ντουλάπια. Το μεσημέρι της 19ης Φεβρουαρίου οι δράστες έσπασαν εξωτερικό παράθυρο που βλέπει στην οδό Ασκληπιού στο Μακρύ Γιαλό στη Μυτιλήνη. Δυο μέρες μετά και πάλι μεσημέρι, στις 21 Φεβρουαρίου επέστρεψαν, αυτή τη φορά στόχος τους ήταν μεταλλικά σκεύη που και πάλι πήραν ανενόχλητοι και εξαφανίστηκαν.

Η ιδιοκτήτρια παρακολουθούσε τις επίμαχες εικόνες, που κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας.

Το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου οι ληστές μπήκαν για τρίτη φορά στο σπίτι και άρχισαν να συγκεντρώνουν αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας για τους ιδιοκτήτες τους σπιτιού. Έκπληκτη από την Αυστραλία όπου βρίσκεται  η μια ιδιοκτήτρια του σπιτιού παρακολουθούσε την επιχείρηση από κάμερες ασφαλείας.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία λίγο μετά περικύκλωσε το σπίτι και στη συνέχεια προέβη στη σύλληψη των τριών δραστών. Λίγη ώρα μετά οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ήταν ανήλικοι. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν είχαν σχέση με τις προηγούμενες κλοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο ακίνητο την ίδια μέρα αλλά και δύο μέρες πριν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων