Είναι καλά ο Τζεφ Μπρίτζες ξεπερνώντας τον 5ο πιο συχνό καρκίνο, το λέμφωμα. Πώς πέρασε τον κοροναϊό; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Είναι καλά ο Τζεφ Μπρίτζες ξεπερνώντας τον 5ο πιο συχνό καρκίνο, το λέμφωμα. Πώς πέρασε τον κοροναϊό;

Θετικά εξελίσσεται η υγεία του Τζεφ Μπρίτζες τρία χρόνια μετά την αποκάλυψή του ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα.

 επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Πέρασαν τρια χρόνια από τότε που χρησιμοποιώντας μια γνωστή ατάκα από τον ρόλο του ως «Dude στην ταινία των αδελφών Κοέν «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» ο 72χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου και πως ξεκινά θεραπεία.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι η ασθένειά του βρίσκεται σε ύφεση – και τώρα λέει ότι αισθάνεται «υπέροχα». 

Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης για την επερχόμενη σειρά του FX «The Old Man», ο Μπρίτζες ευχαρίστησε το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την υποστήριξή τους στη μάχη του με τον καρκίνο, όπως αναφέρουν οι ιστότοποι «The Wrap» και «Deadline».

«Το FX και όλη η ομάδα ήταν τόσο προσεκτικοί, μου έδωσαν όλο τον χρόνο που χρειαζόμουν για να θεραπευτώ και όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν», είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το «The Wrap». «Τα πρωτόκολλα για την Covid με έκαναν να νιώθω πολύ ασφαλής και έτοιμος να ασχοληθώ με τη δουλειά και την υποκριτική».

Το «The Old Man» διέκοψε την παραγωγή δύο φορές: μία τον Μάρτιο του 2020 στην αρχή της πανδημίας Covid-19 και ξανά όταν ο Μπρίτζες έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο, σύμφωνα με το «The Wrap».

«Πέρασα ενάμιση χρόνο με αυτό το παράξενο όνειρο και μετά επέστρεψα», είπε ο Μπρίτζες, σύμφωνα με το «Deadline». «Ήταν υπέροχο που επέστρεψα με την ομάδα».

Ο Μπρίτζες είπε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης ότι η διάγνωση του καρκίνου επηρέασε τον ρόλο του στη σειρά ως Νταν Τσέις. Ο Τσέις είναι ένας χαρακτήρας που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. «Σε τέτοιες στιγμές, φαίνεται ότι όλες οι φιλοσοφίες και η πνευματικότητά σου έρχονται σε σένα. Σε δοκιμάζει», είπε. «Όλα ωρίμασαν μετά από αυτή την εμπειρία. Πάντα αντιμετώπιζα τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, [αλλά αυτό] έκανε τα πράγματα πιο αιχμηρά».

Και η περιπέτεια με τον κοροναϊό

Ο ίδιος και η σύζυγός του κόλλησαν κοροναϊό, και ο 72χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε εβδομάδες, αν και εμβολιασμένος, αφού το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν καταβεβλημένο από τις χημειοθεραπείες.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο δύσκολη είναι η νόσηση με κοροναϊό, δήλωσε ότι ο κοροναϊός "έκανε τον καρκίνο του να μοιάζει με παιχνιδάκι".

"Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση - ο όγκος έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός βόλου" έγραψε στην ιστοσελίδα του ο ηθοποιός που πέρυσι τον Οκτώβριο διαγνώστηκε με λέμφωμα.

"Ο κοροναϊός με διέλυσε για τα καλά, αλλά εμβολιάστηκα πλήρως και νιώθω πολύ καλύτερα" ανέφερε, τονίζοντας ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύει είδε τόσο "γρήγορη βελτίωση".

"Ο λόγος που κράτησε τόσο πολύ η μάχη με τον κοροναϊό είναι γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι αποδυναμωμένο από τις χημειοθεραπείες" έγραψε ο Μπρίτζες.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων