Μαθήματα ζωής παραδίδει η Ρεγγίνα Μακέδου. Πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαθήματα ζωής παραδίδει η Ρεγγίνα Μακέδου. Πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή.

Ακόμη ένα συγκλονιστικό μήνυμα στέλνει η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μιλά για την ομορφιά της ψυχής και τη δύναμη που βγαίνει από μέσα μας.

medlabnews.gr iatrikanea

Ακόμη ένα συγκλονιστικό μήνυμα στέλνει η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μιλά για την ομορφιά της ψυχής και τη δύναμη που βγαίνει από μέσα μας.

Η χορεύτρια, που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars, εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό ότι πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή.

Παρά την μεγάλη μάχη που δίνει, η ίδια παραμένει αισιόδοξη, συνεχίζει να χαμογελά και να δίνει δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

«Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος», έγραψε στο Instagram 

Λίγες ημέρες αφού η Ρεγγίνα Μακέδου υποβλήθηκε στη μεταμόσχευση μυελού των οστών, μία παρενέργεια την οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η ίδια στα social media. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από story που ανέβασε από το προφίλ της στο Instagram, η χορεύτρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω της μικρής παρενέργειας πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των γιατρών, για να την παρακολουθούν συνεχώς για οποιαδήποτε επιπλοκή. Στην ανάρτησή της, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι.

Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος. Δεν κερδίζει με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη».

Πριν από ένα μήνα έμπαινε στο νοσοκομείο για την μεταμόσχευση

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξομολογείται ότι ήρθε η ώρα να ξυρίσει τα μαλλιά της, πριν πέσουν μόνα τους από τις θεραπείες, δηλώνοντας απόλυτα έτοιμη για αυτό.

Eυδιάθετη και χορεύοντας τα αποχωρίστηκε και έστειλε το δικό της μήνυμα ελπίδας.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θελουμε…. Η μερα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κανεις εσυ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Τρίχες….

Το χάρηκα τη πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα !!!!!!! Η δύναμη είναι μέσα μας!!! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας !!! Η θηλυκότητα δεν δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!! Η μάχη που δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα !!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!! Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα ….

Σας ευχαριστώ !!!!!»


H ανάρτησή της




ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων