Παγώνη: Ο κοροναϊός ΔΕΝ έχει φύγει. Μάσκες στις εξετάσεις. Τι λέει για την νέα παραλλαγή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παγώνη: Ο κοροναϊός ΔΕΝ έχει φύγει. Μάσκες στις εξετάσεις. Τι λέει για την νέα παραλλαγή

Μειωμένοι εμφανίζονται οι αριθμοί των θανάτων και των διασωληνωμένων

medlabnews.gr iatrikanea

Μειωμένοι εμφανίζονται οι αριθμοί των θανάτων και των διασωληνωμένων, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας όμως ότι ο κοροναϊός δεν έχει φύγει.

Στην Ελλάδα εντοπίστηκε η υποπαραλλαγή Όμικρον 4 και η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά μίλησε στην ΕΡΤ για το θέμα λέγοντας ότι «οι υποπαραλλαγές του κοροναϊού είναι γνωστές και αντιμετωπίσιμες, ενώ τα συμπτώματα είναι αυτά που ήδη γνωρίζουμε».

Μιλώντας για την εξέλιξη της πανδημίας η κ. Παγώνη διευκρίνισε ότι «οι σκληροί δείκτες στην Ελλάδα, δηλαδή οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι, είναι τουλάχιστον μειωμένοι».

Όπως είπε «το πρόβλημα για τα νοσοκομεία είναι πλέον η διαχείριση των non Covid ασθενών που έρχονται για να λύσουν τα προβλήματα που είχαν παραμελήσει όλο αυτό το διάστημα».

Αναφερόμενη στην οδηγία της Επιτροπής Ειδικών για τη μη υποχρεωτικότητα της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου, πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων, η κ. Παγώνη επισήμανε ότι «μετά από δυόμισι χρόνια πανδημίας ο καθένας γνωρίζει που αλλού θα βάλει τη μάσκα του όταν υπάρχει αρκετός κόσμος, είτε είναι σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων