Συνελήφθη γιατρίνα για κατοχή πολλών σκευασμάτων ναρκωτικών | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνελήφθη γιατρίνα για κατοχή πολλών σκευασμάτων ναρκωτικών

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας

medlabnews.gr iatrikanea

Xειροπέδες φόρεσαν το πρωί της Πέμπτης (5/5) οι αστυνομικές Αρχές σε μια γιατρό για παράνομη κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε δύο ιατρεία στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων και έκδοση ψευδών ιατρικών γνωματεύσεων.  

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 92 συσκευασίες διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων από τα οποία είχαν αφαιρεθεί και τα δύο μέρη της ταινίας γνησιότητας του Ε.Ο.Φ. Για τον λόγο αυτό συνελήφθη η ιατρός, ιδιοκτήτρια των δύο ιατρείων, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.  

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας αναφέρεται:  

«Έρευνες πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, σε δύο ιατρεία στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων και έκδοση ψευδών ιατρικών γνωματεύσεων. Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 92 συσκευασίες διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων από τα οποία είχαν αφαιρεθεί και τα δύο μέρη της ταινίας γνησιότητας του Ε.Ο.Φ.  

Για τον λόγο αυτό συνελήφθη η ιατρός, ιδιοκτήτρια των δύο ιατρείων, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων κατά παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται εάν τα κατασχεθέντα σκευάσματα είναι προϊόντα παράνομης ψευδούς συνταγογράφησης». 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων