Μπακογιάνη: Το μήνυμά της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μπακογιάνη: Το μήνυμά της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο (video)

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο

medlabnews.gr iatrikanea

Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην ΕΡΤ για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, σημειώνοντας πως είναι ευτυχής για την κάθε μέρα που βιώνει. Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο σύστημα υγείας και σημείωσε πως είναι πράγμα που έχει αλλάξει είναι ο απόλυτος θαυμασμός μου για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΕΣΥ.

«Είναι άλλο πράγμα να το λες πολιτικά και άλλο να το έχεις βιώσει. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη. Η ίδια πρόσθεσε ότι «το δεύτερο που έχει αλλάξει είναι ότι βλέπω πόσες χιλιάδες ανθρώπων δίνουν την ίδια μάχη με εμένα και πόσες φορές πάνε πάρα πολύ καλά. Βεβαίως και χάνονται άνθρωποι, όπως ο Δάκης τελευταίος, όμως κερδίζεται η μάχη αυτή από πάρα πολλούς. Και το βλέπεις με διαφορετικό τρόπο όταν το έχεις βιώσει».

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ακόμη ότι «για την πολιτική δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσως αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι είμαι ευτυχής για την κάθε ημέρα. Χαίρεσαι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που κάποτε θα θεωρούσες δεδομένα. Συνεχίζεις να παλεύεις και παλεύεις καλά, όπως κάνουν πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι».

Όπως είπε, «αυτές οι αρρώστιες για μεγάλο διάστημα ήταν ταμπού ακόμη και στη Βουλή. Υπήρξαν άνθρωποι που αρρώστησαν και δεν το είπαν. Έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις γιατί έτσι δίνεις θάρρος και στον άλλον να μην το βάλει κάτι».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων