Πέτυχε τον στόχο της και πέρασε Ιατρική με 19.260 μόρια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέτυχε τον στόχο της και πέρασε Ιατρική με 19.260 μόρια

Συστηματικό διάβασμα, άφθονα τεστ, προσοχή στα γραπτά ήταν μερικά από τα μυστικά επιτυχίας της Μιχαέλας Κωνσταντινίδου

medlabnews.gr iatrikanea  

Συστηματικό διάβασμα, άφθονα τεστ, προσοχή στα γραπτά ήταν μερικά από τα μυστικά επιτυχίας της Μιχαέλας Κωνσταντινίδου. Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη συγκέντρωσε 19.260 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις και περνάει στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, όπως ήταν και ο στόχος της!

Γράφοντας 17,9 στη Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία, 19,3 στη Φυσική, 20,0 στη Χημεία και 19,1 στη Βιολογία έχει φυσικά είναι χαρούμενη με τους βαθμούς της. «Ήξερα ότι είχα πάει καλά, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Οπότε όταν έμαθα την βαθμολογία ένιωσα ικανοποίηση για τον αγώνα μου», ανέφερε η ίδια. Με τους βαθμούς της περνάει στην σχολή που θέλει. «Όνειρό μου ήταν η Ιατρική Θεσσαλονίκης!», σημείωσε. Με μελέτη και συστηματικό διάβασμα, αλλά και βοήθεια από τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της κατάφερε να φτάσει ως την τελική ευθεία των εξετάσεων και να πετύχει, να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Όπως σημείωσε έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε Φυσική, Χημεία και Βιολογία, που είναι και πιο απαιτητικά μαθήματα

Όσο για την απουσία των γραπτών εξετάσεων κατά τις δύο προηγούμενες χρονιές από τα λύκεια λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 σχολίασε πως από το σχολείο της, τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, «έγινε προετοιμασία κατά τους προηγούμενους μήνες με πολλά διαγωνίσματα και προσομοιώσεις εξετάσεων». Αυτό λειτούργησε καταλυτικά στους μαθητές στην μεγάλη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Να σημειωθεί ότι η Μιχαέλα τον Ιούλιο θα συμμετάσχει στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (ΙΒΟ).

Πηγή  typosthes.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων