Εξάχρονος νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τραυματισμό του από Ροντβάιλερ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εξάχρονος νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τραυματισμό του από Ροντβάιλερ

Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ένας σκύλος Ροντβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία και επιτέθηκε δαγκώνοντας ένα 6χρονο αγοράκι το οποίο βρισκόταν με την οικογένεια του κοντά στο σημείο. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 6χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά στο Κ.Υ. Ψαχνών ενώ εσπευσμένα λίγη ώρα αργότερα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. 

 Πού έχει τραυματιστεί το παιδί 

Ο σκύλος τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν το σκυλί διέφυγε της προσοχής του ιδιόκτητη του και, για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε στο άτυχο αγόρι. 
 Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων