Γουργουλιάνης: άτομα με επιβαρυμένη υγεία θα πρέπει να φορούν μάσκα ακόμα και εξωτερικούς χώρους (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γουργουλιάνης: άτομα με επιβαρυμένη υγεία θα πρέπει να φορούν μάσκα ακόμα και εξωτερικούς χώρους (video)

Προέβλεψε ότι την ερχόμενη περίοδο θα έχουμε μικρή αύξηση των νοσηλειών

medlabnews.gr iatrikanea 

Με ιδιαίτερη ψυχραιμία ο καθηγητής πνευμονολογίας κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης αναφέρθηκε στο νέο κύμα κορωνοϊού που «χτυπάει» τη χώρα μας.

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, μιλώντας στο Open και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος χαρακτήρισε απολύτως αναμενόμενη την κλιμάκωση που παρατηρείται. Οπως είπε, ανάλογη κλιμάκωση παρατηρήθηκε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης που άνοιξαν πολύ νωρίτερα από εμάς.

«Δεν ζούμε κάτι υπερβολικό, ζούμε κάτι που ήταν εντελώς αναμενόμενο και το είδαμε σε χώρες που έχουν ανοίξει πιο νωρίς από μας», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα δεδομένα του νέου κύματος της πανδημίας.

«Αυτό που ζούμε το έχουμε δει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και έτσι αυτό το κύμα πέρασε νωρίτερα», δήλωσε ο καθηγητής. Για τα σενάρια επαναφοράς της μάσκας ο καθηγητής πνευμονολογίας τόνισε ότι τα άτομα με επιβαρυμένη υγεία θα πρέπει να φορούν μάσκα ακόμα και εξωτερικούς χώρους, όταν επικρατεί συνωστισμός.

Επιπλέον ο κ. Γουργουλιάνης τόνισε: “Είναι αναναμενόμενο αυτό που ζούμε και δεν υπάρχει λόγος να αησυχούμε περισσότερο”.

Ο ίδιος προέβλεψε ότι την ερχόμενη περίοδο θα έχουμε μικρή αύξηση των νοσηλειών κυρίως σε άτομα με συννοσηρότητες και αύξηση πιθανώς στους θανάτους.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων