Aπίστευτο. Αντί για χλώριο στην πισίνα έριξαν υδροχλωρικό οξύ. Επενέβη η ΕΜΑΚ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Aπίστευτο. Αντί για χλώριο στην πισίνα έριξαν υδροχλωρικό οξύ. Επενέβη η ΕΜΑΚ

Επέμβαση από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης καθώς επρόκειτο για χημικό συμβάν υψηλού κινδύνου.

medlabnews.gr iatrikanea

Συναγερμός το μεσημέρι της Τρίτης (2/8) σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη όπου κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης έγινε ένα λάθος και αντί για χλώριο έβαλαν σε δεξαμενή της πισίνας υδροχλωρικό οξύ.

Όπως μετέδωσε το creta24, χρειάστηκε η επέμβαση ειδικών από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης καθώς επρόκειτο για χημικό συμβάν υψηλού κινδύνου για τα άτομα που θα εκτίθενται στο οξύ είτε εισπνέοντας το είτε εάν ερχόταν σε επαφή με το δέρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το λάθος που έγινε, προκλήθηκε χημική ένωση με αποτέλεσμα από το σημείο να πεταχτεί αφρός που ήταν πολύ καυστικός και είχε κατά πληροφορίες αποτέλεσμα και το κάψιμο των ρούχων κάποιων υπαλλήλων.

Επίσης, στην προσπάθειά τους οι εργαζόμενοι να δώσουν μία λύση, έριξαν νερό που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τοξική νέφωση.

Τελικώς, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με ασφάλεια από την 3η ΕΜΑΚ , δεν κινδύνευσαν άτομα του ξενοδοχείου ή πυροσβέστες και οι δεξαμενές καθαρίστηκαν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων