Χειροπέδες σε 32χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και ομολογεί ότι την χτυπάει που και που | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χειροπέδες σε 32χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και ομολογεί ότι την χτυπάει που και που

Συγκεκριμένα ένας 32χρονος κακοποίησε τη σύντροφό του, η οποία σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα δύο λιμενικών.

 medlabnews.gr iatrikanea

Σοκ στην Ιθάκη. Συνελήφθη 32χρονος που παραδέχτηκε ότι χτύπησε την 26χρονη σύντροφό του. Τις φωνές της κοπέλας άκουσαν άνδρες του Λιμενικού που έσπευσαν για βοήθεια.

Οι άνδρες του Λιμενικού στην Ιθάκη παρατήρησαν ότι η 26χρονη είχε μώλωπες στα χέρια της και τη ρώτησαν πώς έγιναν. Η κοπέλα δεν απάντησε κάτι συγκεκριμένο με αποτέλεσμα οι λιμενικοί να την οδηγήσουν στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Στην ιατρική εξέταση που ακολούθησε βρέθηκαν και άλλοι μώλωπες στο σώμα της.

Κατόπιν ενημερώθηκε εισαγγελέας, ενώ ο 32χρονος σύντροφος της νεαρής γυναίκας μεταφέρθηκε στο Λιμεναρχείο, όπου και παραδέχτηκε ότι έχει χτυπήσει την 26χρονη.

Στη συνέχεια συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Συγκεκριμένα ένας 32χρονος κακοποίησε τη σύντροφό του, η οποία σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα δύο λιμενικών..

Οι συγκεκριμένοι λιμενικοί ανακάλυψαν το περιστατικό καθώς κινούνταν τυχαία περί τις 7 το πρωί στο λιμάνι του Βαθέος..

Έντρομοι άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και καθώς μετέβησαν στο σημείο είδαν ένα ζευγάρι να τσακώνεται με τη γυναίκα να είναι σε κατάσταση πανικού..

Τότε, οι δύο άνδρες διαπίστωσαν πως στο σώμα της γυναίκας υπήρχαν μώλωπες. Άμεσα μετέφεραν τη γυναίκα στο κέντρο Υγείας του νησιού και τον άνδρα στο λιμεναρχείο..

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και ο άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, από όπου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος..

Την ίδια στιγμή, σοκάρει η κυνική ομολογία του δράστη, ο οποίος στις ερωτήσεις των ανδρών της αστυνομίας για τους μώλωπες στο σώμα της γυναίκας φέρεται πως απάντησε: «Τη χτυπάω που και που»..

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων