Πήγε να την πνίξει μέσα στο νοσοκομείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πήγε να την πνίξει μέσα στο νοσοκομείο

Δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν από έναν 36χρονο

medlabnews.gr iatrikanea 

Δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν από έναν 36χρονο, ο οποίος χτυπούσε τη σύντροφό του. Μάλιστα μετά το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με το tempo24.news ο 36χρονος άνδρας βιοπράγησε στη φίλη του και μάλιστα δύο φορές τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα τη δεύτερη φορά το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου, όταν ο άνδρας έπιασε τη γυναίκα από τον λαιμό, θέτοντας σε συναγερμό το ίδρυμα.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν ούτε να τον εξετάσουν, ούτε να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες διότι ο άνδρας βρισκόταν σε υπερδιέργεση.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου κάλεσε αμέσως την Αρχές, όπου αστυνομικοί με τη βοήθεια γιατρών και νοσηλευτών κατάφεραν τελικά να τον ηρεμήσουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Εις βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων